ŠOK-BOMBA ANE ĆURČIĆ: Otključala svoj telefon, pa pokazala KLJUČNE dokaze Šmizline prevare!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je odlučila da obelodani sve dokaze proziv Jovane Novakov Šmizle.

ŠOK-BOMBA ANE ĆURČIĆ: Otključala svoj telefon, pa pokazala KLJUČNE dokaze Šmizline prevare!

Foto: Printscreen Pink, RED TV

Bivša drugarica nekadašnje rijaliti učesnice Ane ĆurčićJovana Novakov Šmizla, odlučila je da obeodani najmračnije tajne drugoplasirane takmičarke "Zadruge" i progovori o detaljima njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, za koje javnost do sad nije znala. 

Naime, kako Šmizla govori njeno druženje sa Anom je puklo u trenutku kad je Zvezdana optužila za nasilje, ona rad nije želela da bude deo te priče, pa joj je okrenula leđa, ali je sad odlučila da progovri. 

- Ana je napravila haos zbog toga što sam imala intervju. Zvala je kolegu nekoliko puta i poručila mi po njemu da joj vratim neke stvari. Ne sećam se koje stvari, da li je ostalo nešto kod mene, ali nema veze. Ja sam joj rekla da može da ih dobije nazad, ali tek kada mi vrati pare koje mi duguje. Pozvala me je, a kad sam joj se javila, tada je krenula da se dere i vređa - rekla je Jovana, a zatim objasnila o kakvim parama se radi:

Republika

Foto: M. M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić i Jovana Novakov Šmizla

 

- To je već procurilo, radi se o bitkoinima. Ana je imala tu neku kombinaciju, upala sam u tu priču, počelo je "kopanje". Krenuo je problem sa isplatama. Recimo, ja sam imala isplatu 500 evra, ja sam dobijala 400. Imam 300, dobijem 250. I to se sve tako skraćivalo. U pitanju je nekoliko hiljada evra kada se sve skupi.  

Ana Ćurčić je iskoristila priliku da joj odgovori, uz sve dokaze koje ima u telefonu, a koji se odnose upravo na taj novac, koji je Šmizla uzela, a nije bio njen:

- Slavnić nije bio za to da se ja družim sa njom, ona nije moj nivo, ja sam mislila da sui svi dobri, saslušala sam njenu priču, ja upoznajem njenog bivšeg supruga. Kada je Slavnić ušao u Zadrugu, Jovana i Džoni jesu bili uz mene. Ja jesam videla neke njene prebačaje, ona živi rijaliti život, govorila je svašta. Ja sam živela sa Slavicom Slavnić, bila sam odgovorna za nju... Ona (Šmizla) je uzela novac, koji nije bio njen, evo, ja imam sve poruke... Ana, novac je uzet i odnet Jovani - pročitala je Ana Ćurčić u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading