ANA ĆURČIĆ TERORISALA ZVEZDANOVU MAJKU? Šmizla u javnost pustila ŠOK RAZGOVOR - isplivale NAJMRAČNIJE TAJNE!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Novakov poznatija kao Šmizla žestoko udarila na bivšu zadrugarku!

ANA ĆURČIĆ TERORISALA ZVEZDANOVU MAJKU? Šmizla u javnost pustila ŠOK RAZGOVOR - isplivale NAJMRAČNIJE TAJNE!

Foto: Republika TV, Youtube.com printscreen

Bivša drugarica nekadašnje rijaliti učesnice Ane Ćurčić, Jovana Novakov Šmizla, odlučila je da obeodani najmračnije tajne drugoplasirane takmičarke "Zadruge" i progovori o detaljima njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, za koje javnost do sad nije znala. 

Naime, kako Šmizla govori njeno druženje sa Anom je puklo u trenutku kad je Zvezdana optužila za nasilje, ona rad nije želela da bude deo te priče, pa joj je okrenula leđa, ali je sad odlučila da progovri. 

- Ana je napravila haos zbog toga što sam imala intervju. Zvala je kolegu nekoliko puta i poručila mi po njemu da joj vratim neke stvari. Ne sećam se koje stvari, da li je ostalo nešto kod mene, ali nema veze. Ja sam joj rekla da može da ih dobije nazad, ali tek kada mi vrati pare koje mi duguje. Pozvala me je, a kad sam joj se javila, tada je krenula da se dere i vređa - rekla je Jovana, a zatim objasnila o kakvim parama se radi:

Republika

Foto: M. M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić i Šmizla

- To je već procurilo, radi se o bitkoinima. Ana je imala tu neku kombinaciju, upala sam u tu priču, počelo je "kopanje". Krenuo je problem sa isplatama. Recimo, ja sam imala isplatu 500 evra, ja sam dobijala 400. Imam 300, dobijem 250. I to se sve tako skraćivalo. U pitanju je nekoliko hiljada evra kada se sve skupi.  

Novakov je rekla da joj je Ana pretila, a kao dokaz je priložila snimak njihovog razgovora, koji možete pročitati u nastavku teksta.

- Je*em li ti mamicu mrtvu onu, je l' si čula lažovčino jedna?! Je*em li ti mamu mrtvu još jednom da si nešto progovorila! - rekla je Ana na ivici suza, a Šmizla joj je odgovorila:

Šmizla ju je pitala da li je lagala ljude za bitkoine.

- Slušaj bre. Dinar ti je svaki vraćen, ti i Džoni ste mi hiljadu i po evra uzeli! Spakuj mi sve moje stvari koja si spremila za mrtvu "Zadrugu", a nisi ušla znaš zbog čega - odbrusila joj je Ana.

Republika

Foto: Printscreen Pink, RED TV

Šmizla i Ana Ćurčić

Jovana je otkrila da ju je Zvezdanova mama zvala i da joj se požalila da ju je psihički zlostavljala.

- Imam i taj snimak na kojem me je zvala Slavka, molila me je da dođem, bila je vidno loše, žena nije mogla da priča. Otišla sam sutradan ispred zgrade, Ana mi je otela telefon i pitala me je zašto me je Slavka zvala. Nisam htela da kažem šta mi je sve žena pričala. Rekla sam da me je zvala zato što joj je loše, a Ana nije bila kući. Rekla mi je: "Jovana, ona nije svesna ničega, ona ne zna šta priča, šta radi". Slavka je tada pričala svesno sa mnom, ali se vidi da je bila pod sedativima. Kad sam došla videla sam ženu preplašenu - rekla je ona i nastavila:

- Jedna naša prijateljica je bila sa njom na vezi, kada se Ana izdrala na Slavku. Ona se prema njoj ponašala jako loše, bukvalno ju je psihički zlostavljala. Sutradan ju je smestila u dom - otkrila je Jovana i dodala:

- Slavka mi je rekla: "Bila sam jako loše dok sam bila pod njenom terapijom". Ana joj je birala terapiju, pošto je ona i doktorka i sve ostalo. Ona je sama birala terapije, davala joj je sedative od kojih je ženi bilo jako loše.

Republika

Foto: Instagram.com

Šmizla i Zvezdanov otac Moka Slavnić

- A što mi ne daš da se vidim sa njom? - zanimalo je Šmizlu.

- Neuračunljiva je. Pitam te samo šta ste pričale, pošto je počela da pije taj neki litijum - objašnjavala je Ćurčićeva.

- Ništa, samo mi je žena rekla da joj nije dobro - tvrdila je Jovana.

- Slavka, što hoćeš da se vidiš sa Jovanom? Što hoćeš da se vidiš sa Jovanom, šta se desilo? Šta ti znači da vidiš Jovanu i otkud ti ona u glavi? - pitala je Ana Zvezdanovu majku.

- Ženi samo nije dobro - pokušala je Šmizla da objasni, ali je Ana i dalje zvučala zabrinuto.

Šmizla je u nastavku razgovora za Informer detaljnije objasnila situaciju. 

- Ana nije dozvolila da se vidimo. Ne znam čega se uplašila toliko. Plašila se da će mi reći nešto što ne treba da mi kaže, ali mi je Slavka na kraju ipak rekla to što je htela dok smo se ljubile i grlile. Pošto ja obožavam nju da gnjavim i ona mene, šapnula mi je nešto i ja sam njoj šapnula nešto. Postavila sam joj samo jedno pitanje, ona mi je samo jednim pogledom sve rekla. Prošaputale smo dve-tri, pošto Ana nije dozvolila jednu sekundu da provedemo same

Republika

Foto: Instagram.com

Šmizla i majka Zvezdana Slavnića

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

03.02.2024 17:33

A. Ćurčić je davno završena i nebitna priča a retko koga i zanima još. A tek priča o Slavki, ženi sa kojom su manipulisali i slali poruku Anđeli kćeri kao dokaz ogromne podrške i ljuvavi. I opet isto. Staru i bolesnu ženu upliće u priče koje joj ne trebaju. Zašto sin te žene to dozvoljava ? Ova Šmizla na sve načine pokušava da uđe u Elitu i ne uspev joj zato što niko u njoj ne vidi nikakav potencijal kao interesantnog elitara. Prazna je, ne nudi ništa sem nekakvih pričica o Ani koje više nisu ni zanimljive a imamo mi tu kumu Milenu kojoj ne treba pomoć u iznošenju "istine" o A. Ćurčić.

Nadica

03.02.2024 19:02

Ovaj agresivni ološ se pamti još iz Parova! Ostavio je muž, pa je na sve kivna, a očigledno je da i ona, kao i Milena, pokušava da uđe u Elitu preko Ane!!! OLOŠ!