INTERNET NADMETANJE ANĐELKE PRPIĆ I NEMANJE BJELICE: Oboje "zbarili" kumove, a zbog ovoga je glumica u ozbiljnoj PREDNOSTI!

Autor:

Zabava

07.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna fotografija Nemanje Bjelice i Anđelke Prpić kruži internetom.

INTERNET NADMETANJE ANĐELKE PRPIĆ I NEMANJE BJELICE: Oboje "zbarili" kumove, a zbog ovoga je glumica u ozbiljnoj PREDNOSTI!

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg, Starsport

Nezapamćeni incident potresao je i šokirao sportsku Srbiju kada je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković napao makazama košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici pred decom i zapretio mu nizom gnusnih uvreda pominjući mu i naslednike. Samo dan kasnije, pošto je izašao iz pritvora i pošto je protiv njega podneta krivična prijava, nekadašnji defanzivac je nastavio sa šokantnim potezima.

Jedna od teorija za sukob između Petkovića i Bjelice glasila je da je u sve upletena Nemanjina supruga Mirjana i da je ona navodno varala košarkaša upravo sa Petkovićem i da im se zato brak raspao. Međutim, iznoseći svoju odbranu fudbaler je naveo da nisu on i Mirjana bili preljubnici i povod za sukob, već da je u stvari Nemanja bio peljubnik i to sa svojom kumom Majom Lešić, inače suprugom košarkaša Save Lešića.

- N.B. se ne razvodi zbog mene već zbog toga sto je bio u emotivnoj vezi sa svojom kumom Majom Lešić, ženom svog najboljeg druga i kuma Save Lešića. Inače Maja Lešić je bila najbolja drugarica bivše žene N.B. koja se u medijima provlači kao neki loš primer. Njih je na delu dok su letovali zajedno sa decom uhvatio kum i najbolji drug dotičnog N.B. Mirjana Bjelica i ja se tada nismo poznavili tako da ja nisam uticao na razvoj događaja i njihov razvod. Bivša žena N.B. je jedna divna majka i žena maksimalno posvećena svojoj deci i to svi znaju. Žena koja je trpela fizičko i psihičko nasilje, ali se borila da spase porodicu zbog dece dok svoju kumu i najbolju drugaricu nije zatekla u svom krevetu. Dalje ne bih komentarisao “čoveka” koji je mogao da pogleda ženu svog kuma i najboljeg druga - rekao je Nikola Petković za Informer.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

 

Podsetimo, gotovo identičnu situaciju imala je i popularna glumica, Anđelka Prpić, koja je, nakon što su se Dario i ona razveli, stupila u vezu sa M. Ž., koji je bio venčani kum Dariju Prpiću na njihovom venčanju. Oni su se uzeli, a ubrzo je dobila i dete sa njim.

Kako je Nemanja Bjelica sada u centru pažnje zbog incidenta, koji se dogodilo, popularna stranica "Negumosrbski" se našalila upravo na ovu temu, pa napravila poređenje između košarkaša i glumice:

- Ko si ti? - glasilo je pitanje ispod fotografije Nemanje Bjelice.

- Ja sam ti, ali jača - glasio je odgovor, uz fotografiju Anđelke Prpić.

Republika

Foto: instagram.com/negujmosrbski

 

Komentari ispod ove fotografije su se nizali, zbog čega je ubrzo postala viralna:

- "Nemam kuma", "Nova TV serija Anđelka i Bjelica", "Ko je novi kum Anđelke Prpić?", "Za njih ne važi ono kum nije dugme"...  - glasili su neki od brojnih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading