NOVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ PLANIRAO DA OŽENI POBEDNICU ZADRUGE! Želeo da uđe u rijaliti zbog nje, nije birao sredstva da je osvoji!

Autor:

Zabava

07.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule nove informacije o burnom životu dečka Milice Todorović.

NOVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ PLANIRAO DA OŽENI POBEDNICU ZADRUGE! Želeo da uđe u rijaliti zbog nje, nije birao sredstva da je osvoji!

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Todorović privukla je pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na jednom slavlju u društvu svog novog dečka Lazara Granića, bivšeg manekena. 

Lazar Granić je bio predmet interesovanja javnosti i zbog svoje povezanosti sa rijaliti svetom. Naime, Granić je izrazio želju da se oproba u rijaliti formatu te se čak prijavio za učešće u "Zadruzi 2". Iako nije postao takmičar, pregovori su bili u toku. Tada je otkriveno da je Luna Đogani, pobednica te sezone, bila Lazarova "žena iz snova", te da je bio uveren da će privući Luninu pažnju svojim izgledom i šarmom.

Lazareva ambicija da se pojavi u rijalitiju, kao i njegova uverenost da će osvojiti Lunu Đogani, bivšu učesnicu "Zadruge", bude dodatnu radoznalost javnosti. Njegova otvorenost o planovima za budućnost i očekivanjima od poznate ličnosti kao što je Luna, čine ovu vezu još interesantnijom za medije i publiku.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Todorović

 

– Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni “Zadruge” priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji – pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj, kako prenose domaći mediji.

Lazareva veza sa pevačicom Milicom Todorović privlači pažnju javnosti zbog njegovih ranijih pokušaja ulaska u rijaliti svet, kao i njegovih ambicija i planova za budućnost, posebno u vezi sa poznatom ličnošću poput Lune Đogani. Ova veza i Lazarova otvorenost o svojim namerama sigurno će nastaviti da intrigira javnost u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading