"ZNAO SAM DA ME GOCA TRŽAN VARA" Ivan Marinković otkrio ŠOK DETALJE iz braka sa pevačicom! Muk u Eliti (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je primetio da nešto ne štima!

"ZNAO SAM DA ME GOCA TRŽAN VARA" Ivan Marinković otkrio ŠOK DETALJE iz braka sa pevačicom! Muk u Eliti (FOTO)

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Rijaliti učesnik Ivan Marinković ponovo je izazvao pažnju javnosti svojim komentarima o svom braku sa poznatom pevačicom Gocom Tržan. U Beloj kući se danas povela tema o ljubomori u emotivnim odnosim, što je dovelo do toga da učesnik "Elite" otvoreno progovori o svojim iskustvima.

Naime, Marinković je za crnim stolom spomenuo prevaru, kao i razvod sa Tržanovom.

- Ja nisam ni znao šta je ljubomora, osim onigh dečačkih momenata. Kad je mene moja bivša prevarila, tad sam video kako iz ljubomore proistekne laž. Primetio sam nešto, što niko nje primetio. Ja najbolje ovde razumem Matoru. Čovek mora da bude oba. U momentima dok sam bio u braku, osetio sam ljubomoru, a nisam znao zbog čega. Osećao sam da nešto ne štima tada, čak sam i mislio da sam lud. Prva i osnovna stvar je da žene ne shvataju da u prevari padaju na sitnice. Gde to ima da ti žena kaže da spava kod drugarice?! Žena u braku spava tamo? Gde to ima? - kazao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković o Goci Tržan

- Da li ljubomora može sprečiti nekog da ode nekom drugom? - upitao je Đedović.

- Ne. Kod mene se to završilo vrlo brzim razvodom. Bilo je evidentno da se nešto dešava. Ja pre Jelene, nisam imao duže veze. Nakon tog braka(sa Gocom) ja nisam imao neki ozbiljniji odnos, da budem iskren. Hteo sam još mnogo toga da kažem, ali ću to da ostavim za neku drugu priliku. Zamolio bih Milenu da ispriča neke primere iz mladosti da li je bila ljubomorna - rekao je Ivan.

Republika

Foto: ATAImages

Ivan Marinković o Goci Tržan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Radisa

06.02.2024 20:29

Ovaj Ivan laze cim zine, ali sad ne laze kad je Goca i njena prevara u pitanju. Da, varala ga je godinama i nabijala mu rogove sve dok on nije malo odrastao i prokrmeljao.