JANJUŠ UPUTIO JEZIVE REČI ŽENI: Saznao sve šta se dešava NAPOLJU van Elite, pa doživeo NERVNI SLOM!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš besan kao ris.

JANJUŠ UPUTIO JEZIVE REČI ŽENI: Saznao sve šta se dešava NAPOLJU van Elite, pa doživeo NERVNI SLOM!

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

Takmičar rijalitija "Elita 7", Marko Janjušević Janjuš, izneo je svoje nezadovoljstvo prema fan grupi koja mu održava spoljašnju popularnost. Kroz razgovor sa svojom devojkom Aneli Ahmić, Janjuš je bio besan i oštro kritikovao fanove koji su deo grupe "Janjuševe boginje".

Janjušević je izrazio svoje nezadovoljstvo prema fan grupi koja ga podržava, ističući da mu pokušavaju nametnuti svoje stavove i odluke. Oštro je prozvao članove grupe koji se, prema njegovim rečima, mešaju u njegov privatni život i pokušavaju da utiču na njegove odluke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 


- Mani ga, to je, to su... Najgore su ove, ova moja grupa, pa oni njega guraju da se ja pomirim sa tim, zamisli te... 'Ajde, stvarno ova što mi vodi profil, je videla, ali ti koji su u toj priči... Oni će meni objašnjavati šta ću ja da radim - izjavio je besno Janjušević ženi koja vodi njegov profil, jasno pokazujući svoje nezadovoljstvo prema fanovima.

Ovo nije prvi put da su takmičari rijalitija bili u sukobu sa svojim fanovima. Mnogi učesnici su se susretali sa kontroverzama oko fan grupa koje ih podržavaju, a Janjuševićeva izjava samo je dodatno podgrejala ove tenzije.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš Magazin in

 


Iako fan grupa može biti od velike pomoći takmičarima u rijalitiju, očigledno je da dolazi do neslaganja i sukoba između njih i takmičara, čime se dodatno komplikuje njihova već teška borba za opstanak u takmičenju. Ovakvi sukobi mogu imati veliki uticaj na popularnost takmičara i njihov tretman u rijalitiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Janjuševićeva izjava o fan grupi "Janjuševe boginje" jasno pokazuje da takmičari rijalitija nisu imuni na konflikte sa svojim fanovima. Ovaj sukob može imati dalekosežne posledice kako po samog takmičara, tako i po dinamiku rijaliti šou programa "Elita 7". Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će doći do smirivanja tenzija između Janjuševića i njegovih fanova.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ns

08.02.2024 10:50

kokoške ko ih je.. glupače koje nemaju svoje živote...šalju tom klošaru i neradniku...koje glupače