VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Bivši takmičar potvrdio VELIKI POVRATAK u rijaliti!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši takmičar najavio veliki povratak u rijaliti ,,Elita".

VANREDNO UBACIVANJE U ELITU: Bivši takmičar potvrdio VELIKI POVRATAK u rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši takmičar ,,Elite"David Romano, poznatiji kao Čuburac, najavio je svoj vanredni ulazak u rijaliti "Elita", što je izazvalo veliko iznenađenje među korisnicima društvene mreže Instagram.

Nakon što je stekao popularnost u prethodnom rijaliti programu, Čuburac je odlučio da se vrati na male ekrane i to ni manje ni više nego u novom rijaliti programu "Elita". Njegova najava izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima koji nestrpljivo iščekuju njegov povratak na televiziju.

Foto: Instagram.com

David Romano Čuburac Instagram

 

Najava vanrednog ulaska Čuburca u rijaliti "Elita" izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram. Mnogi su izrazili oduševljenje i radost zbog mogućnosti da ponovo gledaju svog omiljenog učesnika, dok su drugi bili iznenađeni ovom vesti, ali su ipak izrazili podršku Čuburcu.

Čuburac je tokom svog boravka u prethodnom rijaliti programu pokazao svoju autentičnost, harizmu i sposobnost da privuče pažnju publike. Njegov vanredni ulazak u "Elitu" definitivno će uneti dodatnu dinamiku i uzbuđenje u ovaj rijaliti program. Pored toga, fanovi su sigurni da će Čuburac i ovog puta doneti mnogo smeha, ali i kontroverzi u kuću "Elita".

Foto: ST/Dragan Kadić

David Romano Čuburac

 

Nakon pauze od rijaliti programa, Čuburac se vraća na male ekrane sa novom energijom i spremnošću da se suoči sa novim izazovima. Njegov vanredni ulazak definitivno će privući pažnju gledalaca i dodatno oplemeniti takmičenje u rijaliti programu "Elita".

Kao što vidimo, najava Čuburčevog vanrednog ulaska u rijaliti "Elita" izazvala je dosta uzbuđenja i interesovanja među fanovima. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo njegov ulazak i pratimo njegove avanture u novom rijaliti programu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

06.02.2024 23:39

Nece valjda ova smor ponovou elitu