DOŠLA MACA NA VRATANCA: Maja i Uroš konačno našli ZAJEDNIČKI JEZIK, ovome se niko nije nadao i SPAVAĆE ZAJEDNO!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinovićeva rešila da spusti loptu i uselila se kod Rajačića u sobu.

DOŠLA MACA NA VRATANCA: Maja i Uroš konačno našli ZAJEDNIČKI JEZIK, ovome se niko nije nadao i SPAVAĆE ZAJEDNO!

Foto: Printskrin

Nakon razgovora sa Markom Đedovićem Maja Marinković je odlučila da ipak pristane na boravak u izolaciji, a nakon što je završila razgovor sa njim, u vešeraju ju je posetio Uroš Rajačić. Njihov susret izazvao je veliku pažnju s obzirom na to da Maja prvu noć u izolaciji nije provela sa Urošem, zbog čega je Veliki Šef rešio da je kazni novčano.

Nakon ovog susreta sa Urošem, društvene mreže su preplavljene komentarima o tome kako je tekao njihov razgovor.

Foto: Printskrin

Uroš Rajačić i Maja Marinković do skoro nisu ni govorili

Mnogi koji prate dešavanja u Beloj kući aktivno komentarišu svaki susret i razgovor između učesnika, te su se i ovog puta zainteresovali za razvoj situacije između Maje i Uroša. 

 

- Izdrži da izguramo to, sedam dana. Ne moramo ni da budemo tamo, samo da prespavamo - savetovao ju je Uroš, a Marinovićka je uzvratila: 

- Ne mogu ja to!

Moraš, samo, molim te, da mi ne dovodiš onog malog i ostale da mi uzimaju stvari - nastavio je Uroš i zamolio je da poštuje njegovu privatnost.

Ovo je bila epohalna situacija s obzirom na to da njih dvoje od izbora potrčka nisu progovorili ni reč, a pogotovo što su se prethodno sreli u sobi za izolaciju, kada je Maja ušla da unese stvari, pa čak se ni tu nisu ni pogledali, a kamoli progovorili.

Podsećamo, Maja je odlepila kada ju je izneverio novoizabrani vođa Mensur Ajdarpašić  tako što ju je odabrao za ovonedeljnog potrčka i odredio da ona sa Rajačićem deli sobu u izolaciji. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

06.02.2024 18:00

Sta glumi ova k. Decko je 20 puta lepsi i pametniji od nje. Ja molim boga da ne bude sa njom. Ona jadnica ceka Cara-hahaha