PUKLA BRUKA, MILJANA DOKRAJČILA ZOLU SKANDALOZNIM DOKAZIMA: Obelodanjene šok-prepiske o dešavanjima u Beču i planu da uzmu NOVAC!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je odlučila da raskrinka Zolu pred ulazak u Elitu.

PUKLA BRUKA, MILJANA DOKRAJČILA ZOLU SKANDALOZNIM DOKAZIMA: Obelodanjene šok-prepiske o dešavanjima u Beču i planu da uzmu NOVAC!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Diskvalifikovana učesnica Elite, Miljana Kulić, rijaliti je napustila pre nekoliko dana, a kako smo kasnije saznali, uputila ka Beču, kako bi se konačno videla sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je imanje u Šimanovcima napustio nešto ranije, samoinicijativno.

Iako je iznela brojne optužbe na njegov račun, Miljana ni dan-danas ne može da preboli Zolu, pa je, čini se, rešila da pruži njihovoj ljubavi još jednu šansu. Kupila je kartu za Beč, spakovala stvari, a mi smo je uhvatila u avionu, tokom leta. Kulićeva je bila nestrpljiva da ugleda Čolića, pa je neprestano, tokom leta, ustajala, premeštala stvari, a putnici okolo su je opominjali i vikali na nju. Međutim, zadrugarka nije preterano marila za to.

Međutim, tamo stvari nisu išle onako kako je ona zamišljala, zbog čega je donela novu odluku.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Naime, sinoć je Miljana progovorila o odnosu sa Čolićem, pa otkrila detalje njegove prevare, zbog koje ga je napustila i otišla u hotel, a potom se vraća u Niš, kako bi spakovala stvari i ponovo ušla u sedmu sezonu rijalitija:

- Htela sam da postavimo zajedničku sliku, da ne obmanjujemo narod, ali je on rekao da želi da glumimo do desetog februara. Ja to nisam želela, spakovala sam stvari i otišla u hotel. Vratiću se u Niš, a u petak ulazim ponovo u Elitu - saopštila je Miljana Kulić u svom novom videu.

Sada je odlučila da dokaže istinu o njihovom odnosu, kao i tajnom dogovoru sa Zolom. Kako se jasno može pročitati u novim prepiskama, koje je Miljana obelodanila, Zola joj je davao upustva za zaradu na TikToku, pa joj objasnio kakve protivnike da bira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading