OTKRIVENO GDE JE MILJANA KULIĆ PROVELA NOĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE: Uputila se ka Nišu, pa "poljubila" vrata?!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić juče je diskvalifikovana iz Elite, a kako saznajemo, noć nije provela u Nišu, sa porodicom.

OTKRIVENO GDE JE MILJANA KULIĆ PROVELA NOĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE: Uputila se ka Nišu, pa "poljubila" vrata?!

Foto: e-stock

Miljana Kulić

Kontroverzna učesnica rijalitija "Elita 7" Miljana Kulić, hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je sinoć, zbog njenog agresivnog i bezobraznog ponašanja. Naime, Kulićeva je nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, zbog čega je doneta odluka da momentalno bude izvedena sa imanja u Šimanovcima. 

Poznato je da je Veliki šef najavio da će tokom sezone biti nulta tolerancija na nasilje, budući da se televizija Pink bori protiv svakog oblika maltretiranja. Kulićeva je večeras prekršila jedno od najstrožijih pravila života u rijalitiju, zbog čega je definitivno diskvalifikovana. 

Kako je Republika prva pisala, odmah po napuštanju rijalitija, Miljana je pozvala svog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu, koji je imanje napustio nešto ranije. Ona ga je pitala da li će on doći kod nje ili da se ona uputi ka njemu, a kako se kasnije saznaje, Kulićeva je noć provela upravo sa Zolom.

Republika

Foto: e-stock

Miljana Kulić, nakon diskvalifikacije

 

Naime, na jednom od Instagram profila, koji se bavi učesnicima i dešavanjima u rijalitiju, potvrdio je informaciju da je Miljana Kulić na sigurnom sa Lazarom Čolićem Zolom i da fanovi ne moraju da brinu, jer je sve u najboljem redu.

- Dobro je Miljana. Sa Zolom je na sigurnom. Ne brinite ništa - napisano je na pomenutom Instagram profilu.

Miljana se i dalje nije oglašavala, te ne znamo kakvi su joj planovi nakon diskvalifikacije, a ostaje nam da ispratimo putem društvenih mreža, gde uglavnom komunicira sa fanovima.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić, nakon diskvalifikacije

 

Podsećamo, kako smo juče saznali, Miljana se najpre uputila ka Nišu, ali čini se da tamo nije provela noć:

- Miljana je već uveliko na putu ka Nišu. Uzela je šta je imala u Šimanovcima, spakovala se i krenula kući. Planira da pronađe Zolu u Beču, čula se odmah s njim nakon što je diskvalifikovana, ali kako Marija neće ni da čuje za njega, pitanje je da li će je uopšte primiti u kuću! Ona planira samo da pokupi neke stvari i odmah krene za Austriju. Ne može da izdrži bez Zole - otkriva izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

24.01.2024 10:49

Zar ce je Zola primiti posle njene 1001 pljuvke po njemu???…..ako to uradi - isti su !!!