MAJKA JE U ŠOKU, ŠA JE POSESIVAN I DROBI: Nove informacije o Mioninoj porodici, ljude zgoržava TEROR koji reper vrši na nju!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari iznenli detalje koje javnost nije znala!

MAJKA JE U ŠOKU, ŠA JE POSESIVAN I DROBI: Nove informacije o Mioninoj porodici, ljude zgoržava TEROR koji reper vrši na nju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga", Natalija Trik FX je izrazila svoje zaprepašćenje zbog ponašanja Nenada Aleksića Ša nekoga ko je u godinama poput njenog supruga Sanija Trik FX. Ona je takođe komentarisala i reperovu devojku, 20 godina mlađu Mionu Jovanović, za koju nije imala ružne reči. 

Oni nisu mogli da sakriju da su zgroženi terorom koji reper vrši na Mionu, a Natalija je otkrila i detalj o porodici mlade pevačice, tačnije da je majka šokirana zbog svega što može da vidi na televiziji. 

- O Mioni moram da kaže sve najlepše. On je navikao da sve njegove žene skaču i viču sem Ivane. Kulturna je, fina je, nikog nije uvredila. Ja vidim Nenada koji stalno vrši pritisak na nju. Njena porodica je fina i kulturna, njena majka je u šoku. Ša je posesivan i meni je neverovatno da neko ko ima toliko godina da bude takav. Ali da mi neko drobi toliko ne bih mogla tako. Nenada znam i u korektnim smo odnosima, i mislim da je izgubio zlato jer je Ivana divna. Nenad voli te opasne ribe - govorila je Natalija, pa nastavila: 

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Natalija i Sani Trik FX u "Pitam za druga"

Sani je naučio Mionu da mesi hleb. On nije loš čovek, zaistaje okej. Napravio je greške, mislila sam da će se opameniti ali on i dalje opet i opet, ne znam šta mu je sa mozgom. Nedostatak ljubavi u detinjstvu, pogodio ga je razvod. Ali mislim da je njegova najbolnija tačka što se nije ostvario kao otac, ne možeš biti tako posesivan  - kaže Natalija.

Moraš da komuniciraš sa drugim ljudima, i onda čujem neke priče, ne možeš samo da budeš sa jednom osobom, moraš malo da se izdvojiš - dodao je Sani. 

Ljubomora njegova mi je neshvatljiva ali ima nas raznih, ja bih mu posavetovala da ode kod nekog psihloga jer ga ni jedna žena neće trpeti - nastavile je Natalija.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Natalija i Sani Trik FX

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading