ŠA SE RASPADA, ZAPOMAŽE I KUKA NA SAV GLAS, TRAŽI POMOĆ: Miona ne želi ni da čuje za njega!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša se slomio zbog svađe sa Mionom, kuka na sav glas i traži pomoć.

ŠA SE RASPADA, ZAPOMAŽE I KUKA NA SAV GLAS, TRAŽI POMOĆ: Miona ne želi ni da čuje za njega!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša izleteo je iz paba i onda je otišao u vešeraj gde je bila Aneli Ahmić, te ga je ona sve vreme smirivala, dok je on plakao i kukao na sav glas.

Ša je dramio zbog sinoćnje svađe sa Mionom Jovanović, koja je odlučila da više ne želi da trpi njegove ispade, pa mu tako nije podizala, iako je on očekivao drugačije. Iako su se probudili zajedno, te su svi pomislili da su napokon zakopali ratne sekire, ali je ponovo sve krenulo po zlu.

Ša je jecao i govorio da mu Miona pravi od života pakao, ali da i od njenih drugarica očekuje da njoj skrenu pažnju na ponašanje, koje nije po njegovom ukusu:

 

-Dr*a me svaki dan. Vi kao njene drugarice ćutite, nećete da joj skrenete pažnju. Znate sve. Ispao sam majmun. Svaki dan je jurim, opet sam ispao majmun - vileneo je Ša, a onda je zaplakao:

-Opet me je neko izigrao. Još jedna koja me je izigrala, opet sam debil. Smeju mi se svi, skačem i branim je. Lepo sam joj rekao da mi da mir, da ne mogu. Gde je tu emocija, gde je tu ljubav prema meni?! Znate svi, vidite dobro. Je*e me od kad otvori oči. Za Novu godinu me tri dana ne je*e ni tri odsto, ponašala se na žurkama kao da sam je prevario. Pričali joj o bivšem, pa se ona lomila u glavi, ja nisam debil - plakao je Ša.

Aneli je pokušavala da ga smiri i spusti loptu, ali njegovo stanje je bilo samo gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading