ŠA NAVALIO NA MIONU, NE ZNA KAD JE DOSTA: Nakon brutalne svađe VRELOM AKCIJOM zatresao Belu kuću!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Probleme ponovo rešili u krevetu!

ŠA NAVALIO NA MIONU, NE ZNA KAD JE DOSTA: Nakon brutalne svađe VRELOM AKCIJOM zatresao Belu kuću!

Foto: TV Pink/printscreen

Današnja debata među učesnicima je bila veoma napeta. Međutim, prava drama dogodila se nakon što su ostali učesnici završili svoje aktivnosti i otišli da spavaju. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša započeli su žestoku raspravu. 

Sukob između Mione i Nenada počeo je zbog neslaganja oko tema koje su iznete tokom današnje debate. Atmosfera je postala veoma napeta, a zbog njihovog urlanja odzvanjalo je imanje u Šimanovcima. 

Miona, bezobrazna si, samleli bi te da nisam astao uz tebe - rekao je Ša. 

Pa kako ako si mi rekao da lepo odgovaram? - dodala je Miona.

Nemoj na mene da se izd*kavaš, ja sam uvek uz tebe, tebu bi samu samleli. Čekam te u krevetu istuširaš se, dođeš, zagrliš me, ja nikog ne diram, mene kad diraju vratim. Rekao sam ti hiljadu puta nemoj da mi sklanjaš glavu kad hoću da te poljubim - nastavio je da besni reper. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović svađa u Eliti

Njih dvoje su nakon ove svađe uspeli da smire strasti pa su se u krevetu prepustili poljupcima i vreloj akciji. Reper je bez perstanka navaljivao na svoju 20 godina mlađu pevačicu, zbog čega se jorgan žestoko tresao. 

Očigledno su vrele akcije pod jorganom jedini način da ovaj par reši svoje sukobe, jer otkako su uši u vezu verbalnim putem nisu uspeli nijedan svoj problem da trajno reše i zauvek stave tačku na njega. 

Koliko li će trajati mir između Miona i Ša ostaje da vidimo i da li će već večeras tokom žurke doći do nove svađe između njih. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović vrela akcija

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading