ŠA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Reper zavukao Mioni ruku pod majicu, pa joj DODIRIVAO GRUDI pred svima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je slušala izlaganje cimera, kada joj je Ša zavukao ruku pod majicu.

ŠA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Reper zavukao Mioni ruku pod majicu, pa joj DODIRIVAO GRUDI pred svima! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša i dalje je posebno zanimljiv za komentarisanje, kako od strane ukućana, tako i brojnih gledalaca "Elite", koji prate svaki njihov korak.

Svakodnevne svađe, ljubavne drame, uvrede, psovke, ali i vrele akcije, glavni su deo njihove veze, a reper ne prestaje da iznenađuje ponašanjem.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Miona Jovanović je pomno slušala izlaganje cimera, kada joj je Ša zavukao ruku pod majicu i dodirivao grudi.

Iako se nije nadao da će kamere usnimiti ovaj njegov potez, skandalozni snimak završio je na društvenim mrežama, a ubrzo su krenuli komentari.

 

- "Ovaj čovek zaista ima neki problem", "Kao neki klinac", "Mionina faca na kraju sve pokazuje", "Koliko je dosadan, ne znam kako ga ona trpi", "Blam"... - bili su samo neki od komentara na račun ponašanja Aleksića.

Inače, pre samo nekoliko dana, reper je divljao po imanju, nakon što je primetio da Miona zadnjicom zavodi ostale muškarce u kući:

- Ne želim da moj odnos sa Mionom bude kao veza Teodore i Bebice. Ubija me bre, uništava me. Je*e me, urnuše. Neće ona bu*u da izbacuje pred svima. Namerno me dr*a, neće ona to raditi. Može to da radi, ali bez mene. Dosta je bilo. Te fore nameštala je krevet, to može nekom drugm. Moja devojka neće nameštati krevet gde joj se vidi du*e. Ovo nije ljubav. Neću sebi ovo da radim - govorio je Ša, dok su ukućani pokušavali da spreče haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading