ŠA NI NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA: Mionina poruka roditeljima pokazala njeno PRAVO LICE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama nastao karambol!

ŠA NI NE SLUTI ŠTA MU SE SPREMA: Mionina poruka roditeljima pokazala njeno PRAVO LICE! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija "Elita"  najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Veliku pažnju na društvenim mrežama privuko je obraćanje porodici Mione Jovanović, nakon čega mnogi smatraju da je htela da im poruči da je veza sa Nenadom Aleksićem Ša samo deo rijalitija i da od toga nema ništa kad se završi takmičenje. 

Majka ne nerviraj se, ja sam tog dečka zaista zavolela, ovde su ogromne tenzije i mi svoju nervozu izbacujemo jedno na drugo, tako da nemoj da se potresaš zbog komentara za stolom, ja sam flegma tako da nemoj da brineš. Rasprave ovde ne bi trebale da se dešavaju. Ovde živim život, mama, videla sam da si uznemirena i da si nervozna kad si bila ovde i verujem da to sve mnogo deluje. Rasprave se dešavaju između mene i mog trenutnog partnera Nenada. Znaš da ne radim neke stvari, eto čisto jer sam proplupala - rekla je Miona. 

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

Ša se takođe obratio svojim najbližima i jasno stavio do znanja koliko je odlepio za Mionom. 

- Srećan sam sa Mionom zaljubljen sam, 5 meseci je ostalo do kraja, tako da ću se potruditi da ostanem sa Miljanom zajedno - poručio je u kameru reper. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading