NAJNOVIJI UDARAC ZA RODITELJE MIONE JOVANOVIĆ: Ćerka im priredila neviđenu bruku sa Ša, javnost zgrožena!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su noć proveli svađajući se, Miona i Ša su ponovo prešli preko brojnih uvreda i jutro dočekali zajedno.

NAJNOVIJI UDARAC ZA RODITELJE MIONE JOVANOVIĆ: Ćerka im priredila neviđenu bruku sa Ša, javnost zgrožena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok su ukućani uživali u sinoćnjoj proslavi, odnosno žurki, koju Veliki šef organizuje svakog utorka, učesnici Elite, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali još jednu žestoku svađu, nakon koje su raskinuli.

Oni su divljali po imanju, a pomahnitali reper je neprestano tražio pažnju i trudio se da prevaspita Mionu onako da bude sve po njegovom ukusu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Miona je pokušavala da ga umiri, s obzirom da je svađa trajala do ranih jutarnjih časova, a ukućani su želeli da spavaju.

Kako Nenadu smeta Mionino ponašanje, on je napustio krevet i tom prilikom joj govorio da sa njim ne može kako ona želi.

Jutro je započelo burno za Mionu Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji su se celo jutro svađali i raspravljali, ostavljajući za sobom emocije i more suza. Ipak, kako dan odmiče, čini se da su se njih dvoje smirili i pomirili, jer su zajedno započeli dan nakon turbulentne noći.

Dok je Ša lenčario u krevetu, Miona je već obavila sve jutarnje obaveze, našminkala se i obukla. Ovaj preokret nagoveštava mogućnost da su njih dvoje konačno stigli do mirne luke u njihovom odnosu.

Pitanje koje sada stoji pred njima jeste kako će njihov odnos funkcionisati u budućnosti. Da li je ovo samo trenutni preokret ili su zaista uspeli da pronađu zajednički jezik i stabilizuju svoju vezu? Ostaje nam da ispratimo dalji razvoj njihovog odnosa i vidimo da li su spremni da rade na poboljšanju svoje komunikacije i rešavanju konflikata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
lala

07.02.2024 14:23

Sa Sa nesto nije u redu !