NIKAD SKANDALOZNIJA SVAĐA MIONE I ŠA, POMAHNITALI REPER VAN KONTROLE: Napravili haos u cik zore, pa podigli ukućane na noge!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova svađa Mione i Ša razbudila je sve učesnike Elite.

NIKAD SKANDALOZNIJA SVAĐA MIONE I ŠA, POMAHNITALI REPER VAN KONTROLE: Napravili haos u cik zore, pa podigli ukućane na noge!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dok su ukućani uživali u sinoćnjoj proslavi, odnosno žurki, koju Veliki šef organizuje svakog utorka, učesnici Elite, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su imali još jednu žestoku svađu, nakon koje su raskinuli.

Oni su divljali po imanju, a pomahnitali reper je neprestano tražio pažnju i trudio se da prevaspita Mionu onako da bude sve po njegovom ukusu.

Miona je pokušavala da ga umiri, s obzirom da je svađa trajala do ranih jutarnjih časova, a ukućani su želeli da spavaju.

Naime, kako Nenadu smeta Mionino ponašanje, on je napustio krevet i tom prilikom joj govorio da sa njim ne može kako ona želi.

 

- Miona, molim te, odgovori mi kada te pitam, nemoj me je**ti. Šta hoćeš više od mene. Nemam snage da izdržim da se probudim i da me je**š. Šta ja da radim još da tebi bude bolje - ponavljao je Ša.

- Ne viči. Šta te dr**m, pričaš već 45 minuta. Ja nisam normalna?! - rekla je Miona.

- Ne, dr**š me, iživljavaš se nada mnom. Nijedna normalna osoba ne bi izdržala ovaj teror mozga ovoliko - rekao je reper, Nenad Aleksić Ša.

- Poslednji put ti kažem, nemoj više mozak da mi dr*aš, terorišeš me. Džaba pričaš kada dela nemaš - govorio je Nenad Mioni.

- Hajde ućuti, smanji se - rekla je Miona Jovanović.

- Nemoj da mi govoriš kako ću da pričam, bre - vikao je Ša, dok su svi ostali spavali, ali on nije mario za to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading