OPERISAN BIVŠI ZADRUGAR: Hitno se oglasio iz bolnice, oseća strašne BOLOVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale slike iz bolničkog kreveta!

OPERISAN BIVŠI ZADRUGAR: Hitno se oglasio iz bolnice, oseća strašne BOLOVE! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i TikToker Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, već duže vreme se bori s viškom kilograma. Pošto mu nijedna dijeta do sad nije pomogla da se reši gojaznosti, odlučio se za popularnu operaciju smanjenja želuca.

On je nedavno otputovao u Tursku, gde je urađen veoma opasan zahvat, a odmah nakon završetka operacije oglasio se na društvenim mrežama i svoje pratioce obavestio kako se oseća, čim se probudio iz anestezije. 

- Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće, nije mi teško. Malo mi je muka i boli me stomak. Anestezija još deluje. Biće sve okej, volim vas - napisao je Neca na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Uz reči koje je podelio Neca je takođe okačio i nekolio fotografija, a jedna je bila iz bolničnog kreveta, odmah nakon što mu je urađena operacija. 

Podsećamo, Neca je pre par dana otišao u Tursku, a pred ukrcavanje u avion javio se svojim pratiocima. 

- Pozdrav, dragi moji, evo me sad u gejtu, čekamo avion za Tursku. Iskreno, nemam tremu, da vam kažem. Potpuno sam opušten. Mislio sam da će da bude gora atmosfera kada se budem pojavio na aerodromu. Tu su i ljudi koji idu sa mnom isto na operaciju. Pružite mi podršku, a naravno, ja ću vas o svemu obaveštavati i videćete da će sve da bude u redu - vedar je i nasmejan Neca.

- Dragi moji, o baveštavam vas da krećem u Istanbul. Javljam vam sve! Budite jaki za mene! Voli vas vas Neca - poručio je bivši zadrugar.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Neca Lazić operacija

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading