DOVUKLA GA MRTVOG PIJANOG I DALA MU 100 EVRA: Ivan Marinković imao neobično iskustvo sa učesnicom Elite, nije želeo da za ovo sazna Jelena!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite je progovorila o neobičnom susretu sa Ivanom Marinkovićem, pre ulaska u rijaliti.

DOVUKLA GA MRTVOG PIJANOG I DALA MU 100 EVRA: Ivan Marinković imao neobično iskustvo sa učesnicom Elite, nije želeo da za ovo sazna Jelena!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć je javnost ponovo bila uznemirena novim detaljima iz života poznatih ličnosti, ovog puta fokus je bio na Mariji Malivuk i njenim navodima o susretu sa Ivanom Marinkovićem.

U svojoj izjavi, Marija Malivuk je opisala neobičan susret sa Ivanom Marinkovićem, gde ga je navodno pronašla mrtvog pijanog i odvela na večeru, nakon čega mu je dala 100 evra. Ovo neobično iskustvo izazvalo je pažnju javnosti i postalo predmet brojnih komentara.

– Ivana Marinkovića znam iz perioda kada je bio mrtav pijan i bezobrazan, kada je sedam godina nosio dve trenerke i jedne papuče. Ovaj čovek je od mene jednom davno uzeo 100 evra i vodila sam ga na večeru. Ne znam ja gde si ti sat izgubio pijan – rekla je Marija Malivuk i dodala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković

 

– Pokupila sam ga mrtvog pijanog kod “Konja”, dovukla ga da nešto pojede i dala sam mu 100 evra. Bilo je sve okej dok njegova žena nije izmislila neki parfem koji sam ja njoj polomila – pričala je sinoć Marija, a po Ivanovim doskočicama, moglo se zaključiti da demantuje ove navode.

Nakon Marijine izjave, javnost je burno reagovala, a komentari na društvenim mrežama nisu izostali. Mnogi su izrazili šok i nevericu, dok su se drugi pitali da li je ovo samo još jedna njena manipulacija, s obzirom da učesnici neretko jedni o drugima iznose brojne neistine, kako bi ih ocrnili u javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading