DANAS STIŽE POSEBNA POŠILJKA U ELITU? Ivan i Jelena Marinković zaboravili šta im se sprema? (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitan datum za rijaliti par!

DANAS STIŽE POSEBNA POŠILJKA U ELITU? Ivan i Jelena Marinković zaboravili šta im se sprema? (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Ivan Marinković letos je napravio svadbu sa svojom suprugom Jelenom Ilić Marinković za porodicu i prijatelje. Posebno su se doterali za ovu priliku, a fotografije su osvaneule svuda na društvenoj mreži Instagram.

Iako je ovo su Ivan i Jelena napravili slavlje za najuži krug ljudi, među zvanicama je bilo poznatih ličnosti, kao i bivših zadrugara, sa kojima je Ivan boravio u šestoj sezoni "Zadruge". Marinković nije krio sreću na svojoj svadbi. Često se snimao sa muzičarima i pevao sve pesme koje su izvodili.

"Čestitam i nek je sa srećom", napisala je Vesna Rivas. "Srećno i berićetno, "Sve najbolje, držite se uvek zajedno", "Srećno vam bilo i dugovečno", "Ivane, srećno", "Mladenci, srećno i dugovečno", samo su neke od čestitki ispod Ivanove objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena i Ivan Marinković

Ivan i Jelena trenutno borave u rijalitiju "Elita", a na imanje u Šimanovcima su poveli i svog psa Beku. Međutim, mnogi njihovi cimeri ni ne slute koliko je danas važan dan za Ivana i Jelenu, a radi se o godišnjici njihove ljubavi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Godišnjica Ivana Marinkovića i Jelene

Naime, na Ivanovom zvaničnom profilu osvanula je poruka, u kojoj je otkriveno da bračni par danas slavi pet godina otkako je otpočela njihova ljubavna veza. Poznato je da fanovi uglavnom za ovakve događaje pošalju neki poklon ili sitnicu koja će usrećiti njihove favorite, a još nije poznato da li je organizovani i nešto za ovaj par, pa ćemo saznati tokom dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading