GOCA TRŽAN VARALA IVANA MARINKOVIĆA: Marko Đedović obelodanio SKANDALOZNE detalje o razvodu pevačice i takmičara "Elite"

Autor:

Zadruga

13.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio svoja saznanja o razvodu Goce i Ivana!

GOCA TRŽAN VARALA IVANA MARINKOVIĆA: Marko Đedović obelodanio SKANDALOZNE detalje o razvodu pevačice i takmičara "Elite"

Foto: ATA Images

Goca Tržan, Ivan Marinković

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja novinara", a u jednom trenutku reč je dobio i Marko Đedović, kako bi otkrio kakva saznanja ima o razvodu Ivana Marinkovića i pevačice Goce Tržan.

Darko Tanasijević mu je postavio pitanje, a on je otkrio šta je čuo iz Ivanovih usta.

- Kakva ti saznanja o tome imaš i kakvu si reakciju Ivanovu primetio dok je Gačić pričao svoju priču - pitao je Darko Tanasijević Đedovića.

- Nemanja je pričao o svemu što mu se izdešavalo i kada sam se vraćao, sprdao sam se, ali video sam Ivanovu smrknutu facu i vikao mi je: "Nemoj" - započeo je Marko, pa nastavio:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović u emisiji "Pitanja novinara"

- I Ivan mi je rekao: "Vrlo slične stvari su se meni izdešavale", ja pitam: "Je l' sa Gocom?", on mi kaže: "Da, ali nije kum". Ja sam prvi put čuo za tu priču, nisam znao za tu priču o razvodu Ivana i Goce. Nisam znao za to varanje i da je Goca sve to radila - otkrio je Đedović.

Podsetimo, Nemanja je pre nekoliko dana ispričao kako ga je bivša prevarila sa venčanim kumom.

- Nisam ja saznao da se viđa sa njim, ona mi kaže: „Idem kod kuma", to je njen najbolji drug... Nikad nisam doživljavao da je on njen tip. Čovek je za dve glave viši, ceo istetoviran; nikada mi nije prolazilo kroz glavu, da mi je prošlo, uskratio bih. Kada sam se preselio, ja sam video da se nešto dešava. Meni je neko rekao da je njih dvoje video, mi tada nismo bili zajedno, ona može da bude sa kim hoće. Da bih ja u jednom momentu video na Instagramu neka plišana srca. Ona je došla ispred kuće i ja je pitam: „Kum, gde mu je devojka?" i ona mi je srećno rekla da su raskinuli i rekla mi je da ima devojku. Ja je pitam: „Kakva je?" - ispričao je Gačić pre nekoliko dana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nemanja Gačić o neverstvu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading