JEZIVO DA JEZIVIJE NE MOŽE! Reči koje su upućene Jeleni Ilić teraju suze na oči, pred milionima joj spomenuto OVO!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Malivuk postala nikad surovija!

JEZIVO DA JEZIVIJE NE MOŽE! Reči koje su upućene Jeleni Ilić teraju suze na oči, pred milionima joj spomenuto OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica rijalitija "Elita 7" Marija Malivuk napala verbalno Jelenu Ilić tokom porodičnog sastanka, što je izazvalo reakcije javnosti. Mnogi su osudili ponašanje Marije Malivuk, koja je ove nedelje vođa u rijalitiju.

Porodični sastanak u rijaliti programu "Elita 7" pretvorio se u neugodnu situaciju kada je Marija Malivuk oštro verbalno napala Jelenu Ilić. Ovaj incident izazvao je uznemirenost među ostalim učesnicima, ali i gledaocima širom zemlje.

- Malivuk kaže Jeleni Marinković: ,,Da rađaš ne možeš"! Užas! - stoji na fotografiji koja je osvanula na Instagram profilu Ivana Marinkovića. 

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković Instagram

 


Nakon ovog događaja, javnost je burno reagovala osuđujući postupak Marije Malivuk. Mnogi su izrazili zgražavanje nad njenim ponašanjem, ističući da je takvo ponašanje nedopustivo, posebno u televizijskom formatu koji prate ljudi svih uzrasta.

Posebnu pažnju privlači činjenica da je Marija Malivuk trenutno vođa u rijalitiju "Elita 7", što dodatno komplikuje situaciju. Njen autoritet i odgovornost su dovedeni u pitanje nakon ovog incidenta, a mnogi se pitaju kako će se ona nositi sa ulogom vođe nakon ovako kontroverznog ponašanja.

Incident između Marije Malivuk i Jelene Ilić tokom porodičnog sastanka u rijaliti programu "Elita 7" izazvao je burne reakcije javnosti i postavio pitanje o odgovornosti vođe u takvim situacijama. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija i da li će biti preduzete konkretnije mere povodom ovog događaja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Koviljka

24.01.2024 07:32

Upravu je ova mala Marija Jelena je jedna pokondirena tikva Gora je od svih ovih devojaka u kuci Kao nesto vazna dovela kuce a necisti za njm Nista nije pokazala dosada Cuva alkosa da nepopije previse Produkcija pogresila sto je dovela nasilnicu sa kucetom Njeno kuce moze staje sa decom koja nemogu sa majkama u rijaliti Ucesnici netreba da trpe babu sa kucetom vec da se pobune i izbace nasilnicu i alkosa sa kucetom jer su nezanimljivi i losi ljudi