ŠOK ODLUKA U ELITI: Ugrožen bračni par, jedan detalj izazvao veliku sumnju!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će razdvojenost uticati na Ivana i Jelenu?

ŠOK ODLUKA U ELITI: Ugrožen bračni par, jedan detalj izazvao veliku sumnju!

Foto: Ilustracija

Ovonedeljni vođa, Marija Malivuk, preuzela je odgovornost i noćas u emisiji "Izbor potrčka" odabrala potrčke koji će naredne dane provesti u izolaciji. Njenu odluku mnogi nisu očekivali, što je izazvalo uzbuđenje među rijaliti takmičarima

Marija je za crnim stolom iznenadila mnoge, podižući nekoliko rijaliti učesnika pre nego što je konačno saopštila svoju odluku. Na kraju je odlučila da u sobu za izolaciju pošalje velike rijaliti rivale Žanu Đorđević i Ivana Marinkovića

- U svakom smislu mi se gadi ovaj čovek, ne gledam ga i ne doživljavam kao čoveka, ako bude bio korektan biće okej u izolaciji, ako ne teraćemo se. Mi smo ovde zaštićeni kao beli medvedi, ja bih njega volela da vidim koji se sito izvređao svega da li će smeti tako da mafija napolju. On misli da će mene da degradira ova seljačina šibicarska. Ljakse bio, ljakse ostao. Kao i njegova žena koja baca glupe fore, oni mene ne mogu da pogode ovakvih gnusnim lažima koje iznose - rekla je Žana.

- Ja nisam nešto zanimljiv za izolaciju, ja odem i prespavam, to je to. Ja se njoj neću izvininjavati, ovoj budaletini nikada, ona se saplitala o kur*eve i to najveće - dodao je Ivan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Žana Đorđević i Ivan Marinković izabrani za potrčke

Ova odluka dodatno je podigla prašinu jer je Ivan u rijalitiju sa svojom suprugom Jelenom Ilić Marinković, sa kojom će sad biti razdvojen tokom ove nedelje. 

Inače, oni nisu zajedno spavali ni prethodne dve nedelje jer je Jelena boravila u kući Odabranih, a da li će razdvojenost uticati na njihov odnos, ostaje da vidimo. Na društvenim mrežama mnoge čudi što njih dvoje ne provode više vremena zajedno, zbog čega se sumnja da ljubav nije iskrena, ali pored toga oni imaju takoše fanove koji veruju u njih godinama i smatraju da ništa ne može da poljulja njihov odnos. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading