ŠOK ODLUKA U ELITI: Rastavljen ljubavni par, nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić napravio karambol u rijalitiju!

ŠOK ODLUKA U ELITI: Rastavljen ljubavni par, nastao HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je, kao i svakog ponedeljka, u rijalitiju "Elita" došlo do otkrivanja ovonedeljnih potrčaka i omiljene osobe. Vođa Nikola Lakić je odlučio da ovonedeljni potrčci budu Danijel Dujković Munjez i Anđela Šparavalo, što je izazvalo opštu pometnju među ukućanima.

Anđela je izjavila da je očekivala da će biti postavljena kao potrčko, te da neće biti sama u izolaciji sa odabranim potrčkom. S druge strane, Munjez je izneo svoje mišljenje o situaciji, nazivajući vođu "pi**icom" i izražavajući svoje nezadovoljstvo postavljenjem Anđele za potrčka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Munjez i Anđela Šparavalo

- S obzirom da nam je vođa pi**ica, očekivala sam da će da me postavi. Pošto je podela budžeta bila katastrofalna, ništa se neće desiti, sa mnom ide Bojana u izolaciju, neću sigurno da budem sama s njim - rekla je Anđela.

- Što se mene tiče, ova bitka je dobijena. Ružnija njena polovina ne dozvoljava da provodim vremena sa njenom lepšom. Ova bitka je dobijena jer neću ostati sam sa Anđelom. Ova mala pi**ca što sedi sa njom, počeo sam da zovem Bojanu "Anđelin rep". Ne da joj da diše i da priča s drugima, dovoljno bi mi bilo dva dana, a ne sedam. Ne smeta mi što će da mi smrde pored - rekao je Munjez.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Munjez i Bojana Pavlović Elita

- Ti si bio pu**č ku**a, sad si polu pu**č ku**a - rekla je Bojana, a kada je reč o omiljenoj osobi, Nikola je rekao sledeće:

To je moj pobratim, Sloba - rekao je Lakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading