JANJUŠ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG DUGOVA: Isplivale nove PREPISKE sa ljubavnicom koju je OJADIO! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne poruke Marka Janjuševića Janjuša ostavile javnost bez teksta!

JANJUŠ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG DUGOVA: Isplivale nove PREPISKE sa ljubavnicom koju je OJADIO! ŠOK! (FOTO)

Foto: shutterstock, pink/printscreen

Situacija oko Marka Janjuševića Janjuša i njegovih navodnih prepiski sa izvesnom Jelenom i dalje je tema rasprave na društvenim mrežama. Novi detalji o navodnom finansiranju i dugovanjima sada su došli u fokus javnosti. Prema objavljenim prepiskama, čini se da je bivši košarkaš bio u emotivnoj vezi sa Jelenom, koja mu je navodno slala novac dok je bio van rijalitija.

Jasno se može videti iz prepiske da je Jelena izražavala nezadovoljstvo i tražila povraćaj novca koji je, kako se navodi, dala Janjušu. U porukama se pominju vrtoglave cifre, ali i emotivna osećanja, što dodatno intrigira javnost.

Kada ću dobiti svoje pare, da završimo više sa sprdačinama - stoji u poruci, između ostalog, nakon čega je Janjuš poslao fotografiju iz bolnice, dok je na infuziji.

Ja sam ti rekla da ću ti rešiti sve, a ti se nisi udostojio doći u Beograd, jer hvataš boju. Čovek koji je u problemu ne ponaša se tako. Da ti dam još 8.000 evra, jel? A za 1.500 - 2.000 si bio spreman da me prijaviš, jer se bojiš za svoju bezbednost. Može, ali sve kod beležnika, ali ni to mi ne koristi, jer nemaš ništa, pa nemam ni šta da uzmem - glasi poruka dotične Jelene, a u nastavku se spominje i cifra od 10.000 evra, što su mnogi protumačili kao ukupan dug.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

isplivale Janjuševe prepiske sa izvesnom Jelenom

Podsećanja radi, nakon što je napustio "Elitu" zbog smrti brata, Janjuš se vratio na imanje kako bi nastavio učešće u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zora

28.01.2024 15:39

Aneli ce raditi pritisak na majku da sve rasproda i da namiri dugove jer ce se zaduziti na sve strane da otplati njegove dugove a majka da spase kcerku morace rasprodati sve sto ima .Aneli ce samo reci zaljubila sam se .Asmine spasavaj dijete konju jedan neosjecajni