NIKAD ODVRATNIJA SCENA U ELITI: Aneli podmetnula Janjušu hranu koju je ŽVAKAO PAS - da POVRATIŠ od gadosti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da je Aneli ovo uradila Janjušu?!

Poslednji skandal u rijalitiju "Elita" izazvao je ogorčenje javnosti i publike, kada je pas, poklon Marku Janjuševiću Janjušu od Uroša Stanića, uhvaćen kako krade pecivo iz šteka bivšeg košakaša. Ovaj neobičan događaj izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a posebno je šokirao gledaoce kada je Aneli Ahmić, videvši šta se događa, uzela pola pojedenog peciva sa poda i vratila ga u kutiju.

Naime, Vesna (pas rase džek rasel) popela se na dve noge i uspela da izvuče kiflu iz štek-kutije, u kojoj Janjuš čuva hranu za kasnije. Međutim, ono što je najviše zgrozilo javnost bio je postupak Ahmićeve, koja je napola pojedino pecivo sa poda i iz psećih usta vratila na svoje mesto.

"Ženska 'ladno vraća kiflu u kutiju sa poda", "Da li je moguće da je ovo uradila, odvratno", "Ništa nismo ni očekivali drugačije od Aneli, to je ta dama", "Janjuš će poludeti kad sazna", "Ova žena je totalno pokazala koliko je nenormalna, gledaj ti šta ona radi, znači fuj", "Kako joj nije gadno", samo su neki od komentara ispod spornog snimka koji već uveliko kruži društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen

Aneli Ahmić sa Janjuševim psom u Eliti

Iako je imanje u Šimanovcima velelepno, često se čuju komentari o neobzirnom ponašanju učesnika prema prostoru u kom borave. Iako produkcija vodi računa o svemu, "elitni" učesnici ponekad pokazuju nepedantno ponašanje, što izaziva negodovanje javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Zana

27.01.2024 15:30

Prljavusa

djole

27.01.2024 20:30

@Zana - Kaze se strokna strokava

Cilka

27.01.2024 20:37

A onda je sutnula psa onako na kvarno

Jelena

28.01.2024 19:45

Hahahaha...gadni ste kompletno🙂