ŠOK PORUKA IZ ELITE ZA MARIJU KULIĆ: Ove reči nije mogla da očekuje, sve zanima njena REAKCIJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije mogla ni da sanja!

ŠOK PORUKA IZ ELITE ZA MARIJU KULIĆ: Ove reči nije mogla da očekuje, sve zanima njena REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: ATa Images

Danas su u "Eliti" održane vanredne "Nominacije" za odabrane. Tokom glasanja Jelena Marinković Ilić je ugrabila priliku da se javno obrati Mariji Kulić, kako bi joj čestitala rođendan. 

Ova njena reakcija mnoge je iznenadila, jer je poznato da Marija nije u dobrim odnosima sa Ivanom Marinkovićem i da su zbog njegovog ophođenja prema Željku Kuliću imali jako brutalne svađe. Očigledno Jelena ne želi da bude deo toga i trudi se da ispoštuje Željkovu baku na svaki mogući način, što je danas i pokazala. 

- Želim da pozdravim Miksi i želim da čestitam rođendan Mariji Kulić, mislim da je sutra. Ona je tri dana posle mene - poručila je Jelena nakon što je završila svoju nominaciju u kući Odabranih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, Miljana je pre nekoliko dana odlukom Pinkove produkcije diskvalifikovana iz rijalitija "Elita", a ona je poslednjih nekoliko dana smirila strasti i provodila vreme sa Jelenom. Ona je samim tim dosta spustila loptu i sa Ivanom, pa su više puta obavili normalan razogovor, tokom kojeg su pričali i o njihovom sinu Željku.

Mnogi gledaoci su osudili Ivana jer preko leta nije brinuo o Željku i provodio vreme sa njim, a i dalje se polemiše da li će uraditi nešto povodom toga i da li će promeniti svoj odnos prema njemu i posvetiti svom sinu više pažnje i vremena, kad izađe iz aktuelne rijaliti sezone. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Razgovor Miljane Kulić i Jelene Ilić u Eliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading