ONA IMA ŠIFRU, NJENA PORODICA VIŠE LAŽE OD NJE: Brutalna poruka bivše zadrugarke, surove reči bi napravile KARAMBOL u Eliti!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović dala sud o aktuelnoj gej aferi iz rijalitija!

ONA IMA ŠIFRU, NJENA PORODICA VIŠE LAŽE OD NJE: Brutalna poruka bivše zadrugarke, surove reči bi napravile KARAMBOL u Eliti!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ermina Pašović, oglasila se za domaći medij i iznela svoje mišljenje o odnosu Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović. Pašovićeva nije štedela reči, a po njenom oštrom jeziku i surovim komentarima je i poznata već kroz nekoliko sezona.

Ermina je istakla da je dugo pratila odnos Anđele i Bojane, te da smatra da je njihov odnos bio iskren na početku, ali da se vremenom promenio. 

- Meni je Bojana top. Ona mi se sviđa, od novih učesnika mi se istakla i jedinka je za sebe , baš mi je zanimljiva - istakla je Ermina, a onda žestoko oplela po njenoj devojci Anđeli:

- Anđela mi je izgubljeni slučaj. Devojka ima šifru, mislim da mnogo laže. Njeni više lažu nego ona. Slažem se sa Ivanom Marinkovićem vezano za izlaganje o Anđeli da njeni hoće po svaku cenu da zataškaju, pa makar im dete ispalo patološki lažov - rekla je za Pink.rs Ermina.

Republika

Foto: Republika.rs

Ermina Pašović

Inače, poznato je da otkako su bile posete za Novu godinu Anđela je proglašena najvećim lažovom,  a stvari koje iznosi ona i njena majka nemaju veze s vezom. Porodica je upozorila Anđelu da će je se odreći ako nastavi svoj ljubavno odnos sa Pavlovićevom, ali im je ona jasno dala do znanja da je te pretnje ne zanimaju i da ima dovoljno godina kako bi pratila svoje srce i radila ono što se njoj radi. 

Anđelino ponašanje iz dana u dan sve više zgrožava javnost, a dokazi da laže bez prestanka dolaze u Belu kuću, iako ona svaki pokšava da negira. 

Republika

Foto: printscreen/ RTV Pink

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading