NEKA PRIHVATE DA VOLIM BOJANU: Anđela se zbog gej afere ODREKLA porodice, završila na STUBU SRAMA!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulesnicu Elite ne dotiče loše stanje njene porodice zbog ponašanja u rijalitiju!

NEKA PRIHVATE DA VOLIM BOJANU: Anđela se zbog gej afere ODREKLA porodice, završila na STUBU SRAMA!

Foto: printscreen/ RTV Pink

Danas je u emisiji "Gledanje snimaka" emitovan razgovor Anđele Šparavalo sa njenom porodicom, koji je imala tokom poseta za Novu godinu. Njeni najbliži su tad izgovorili najstrašnije reči za Bojanu Pavlović, a takmičari su je osudili što je nakon svega ostala u ljubavnom odnosu sa njom, a u isto vreme nije ni pokušala da zaštiti svoju devojku, zbog čega je sad mnogi smatraju folirantom koji je spreman na sve zarad dobre priče u rijalitiju. 

- Ja uopšte nisam na silu sa Bojanom, imam emociju i oni meni ne mogu da zabranjuju da ja volim, ako hoće neka prihvate to, ako ne opet dobro. Ja sam pokušala da se odaljim od Bojane zbog njih, ali jednostavno nisam mogla da istrpim da joj se ne javim, ne mogu da se sklonim od nje u ovom prostoru, jednostavno mi se sviđa i to je to - rekla je Anđela.

- Dobro je njena baka i živa, završila je u bolnici. Ne znam kako može i dalje da ostaje sa Bojanom, ona je bolesna. Mora da razmišlja o svojoj budućnosti, ja ne znam da li ona ima mozga - umešala se Žana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović

Meni nije jasno da Anđela nije imala potrebu da odbrani naš odnos. Njena majka je folirant zato što želi da igra rijaliti, rukuje se sa Majčicom, ovde se liže sa svima sa kim ja nisam dobar - govorila je Bojana. 

- Ona je zlo, govori da njena majka želi da igra rijaliti preko svog deteta. Nije odgojena na pravi način pa zato tako priča o tuđim roditeljima, jel to nešto strašno što njeni roditelji to ne mogu da prihvate. Ovo zlo nema uopšte nikakve principe - uključio se Mensur.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović i Mensur Ahdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading