POSLE OVIH REČI PORODICI NEĆE SMETI DA IZAĐE NA OČI: Anđela zadala završni udarac rođenoj majci, zauvek je OTPISALA!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok poruka iz Elite!

POSLE OVIH REČI PORODICI NEĆE SMETI DA IZAĐE NA OČI: Anđela zadala završni udarac rođenoj majci, zauvek je OTPISALA!

Foto: printscreen/ RTV Pink

Anđela Šparavalo, učesnica popularnog rijalitija "Elita", izazvala je buru reakcija javnosti nakon što je javno uplovila u vezu sa Bojanom Pavlović. U jednom od zadataka, Anđela je trebalo da se obrati bitnoj osobi u svom životu kod statue Džastina Bibera, a ona je izabrala da se obrati svojim roditeljima, posebno majci. 

Anđela je otvoreno izrazila svoje osećaje prema Bojani, ističući da je punoletna i da ima pravo na svoje izbore. Obrativši se majci, Anđela je zamolila da je ne smatra lažovom i da prihvati njen izbor, naglašavajući da Bojana nije nasilnica. Ova javna izjava izazvala je različite reakcije i postala predmet žestoke rasprave u javnosti.


Dobro veče, pozdrav za moju porodicu, mojoj mami želim da kažem da se ne oglašava više, ja sam punoletna, imam pravo na svoj izbor, nikad ništa loše nisam rekla za vas, jedino što sam pričala za ujaka, sve se desilo spontano, ja bih te zamolila da me ne praviš patološkim lažovom, prihvati nekako moj izbor, da sam se zaljubila. Bojana nije nasilnica, tako da nemojte da pričate loše o njoj - rekla je Anđela i potvrdila da će ostati sa Bojanom u vezi.
Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Šparavalo

Inače, i Bojana se danas obratila porodici Šparavalo.

- Ja ću da se obratim porodici Šparavalo, da ne lažu više, bićete demantovani i tuženi i nemojte više da izvrćete istinu vaše ćerke i da je blamirate - rekla je Bojana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zana

25.01.2024 03:12

Roditelji neka ne okrivljuju druge za ponasanje kcerke koje javno pokazala da je : tezak patoloski lazov, gej, neprimerenog vokabulara .