MILJANA KULIĆ PROKRVARILA! Zadrugarka se rasula u komade, ne može imati dete sa Zolom!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otkrila ukućanima šta se dogodilo sa njenom trudnoćom.

MILJANA KULIĆ PROKRVARILA! Zadrugarka se rasula u komade, ne može imati dete sa Zolom!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević čestitao je Miljani Kulić zbog informacije da nije u drugom stanju. Naime, on je otkrio da je Kulićeva saznala da ne čeka dete Lazara Čolića Zole, što je, kako ju je, kako je priznala, obradovalo, iako su mnogi zaključili da je zapravo priželjkivala drugačije.

Oni su svesno pravili dete, a Miljana je sada objasnila zašto se nadala da ipak nije sada u drugom stanju. Ona i dan-danas nije sigurna u Zolinu ljubav i ne zna da li je on čeka napolju. Kulićeva je saznala da je Zola momentalno otputovao i da ne mari za nju i njeno stanje, što ju je potpuno slomilo, a i dalje postoji tračak nade da će nastaviti vezu, kada ona bude izašla iz Elite:

- Miljana, čestitam od srca - rekao je Milan.

- Bog me je ponovo pogledao, i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene, i srećna sam što sam dobila. Dobro je sve, hvala Bogu - rekla je Miljana.

- Jesi srećna? - upitao je Milan.

- Jesam, vidi se da nije bilo iskreno, dao bi Bog da je iskreno bilo, ali ovo je znak da nije - odgovorila je Miljana Kulić.

- Hipotetički, šta bi poručila Zoli, kada bi saznala da se provodi bez tebe, da ne mari ni za to da li si trudna i da je njegova majka zgrožena i na pomisao da ti čekaš njegovo dete? - glasilo je pitanje, koje je pročitao Milan Miljani Kulić.

- Ne odgovaram na hipotetička pitanja - rekla je Miljana, pa dodala:

- Ali, ako je hipotetički to istina, samo ću reći da neću birati sredstva da im uništim život. Neke ću ljude srediti, da ga masakriraju, završiće u invalidskim kolicima, majka će ga tako šetati do kraja života u kolicima - odgovorila je Miljana Kulić, pa pretnjama zgrozila brojne gledaoce rijalitija, koji nisu mogli da veruju šta ona izgovara u programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading