AKO ABORTIRA JOŠ JEDNOM-UMREĆE! Miljana Kulić se guši u suzama, lekari joj saopštili istinu o zdravstvenom stanju!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otkrila ukućanima da više ne sme abortirati, zbog zdravstvenog stanja.

AKO ABORTIRA JOŠ JEDNOM-UMREĆE! Miljana Kulić se guši u suzama, lekari joj saopštili istinu o zdravstvenom stanju!

Foto: Pink, ata images

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole jedna je od glavnih tema proteklih godina, a posebno proteklih dana. Naime, Zola je samonicijativno napustio rijaliti, zbog čega je diskvalifikovan, a Kulićeva se vratila u Belu kuću, te priznala cimerima da misli da je ostala u drugom stanju.

Dušan Tomić Šan, inače Zolin dobar prijatelj, otkrio je Kulićevoj da je Zola zapravo pravio dete, kako bi ga mogao unovčiti, što je Kulićevoj slomilo srce, iako i dalje nije sigurna u šta da veruje, ali po svaku cenu želi da zadrži njegovo dete.

- Uvek je hteo da se takmiči sa mnom, ja mislim da nije ni prestao da kocka. Neću više antibiotike da pijem,prestajem sa tim. Zamisli šta bi bilo da sam izašla i da mi je na pumpi rekao "Aufiderzen, budalo" - govorila je Miljana Kulić svojim cimerima.

Republika

Foto: Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Međutim, Miljana je u suzama priznala zašto mora zadržati Zolino dete, čak i ako on više nije u rijalitiju i ne želi ni da čuje za nju, što je i potvrdio po napuštanju Elite, s obzirom da Miljani nije poslao nijednu poruku:

- Ja više neću abortirati sigurno, ne smem ni zbog zdravlja, mogla bih umreti, a i samo ja znam kako sam se osećala svaki put kada sam išla na kiretažu. To što sam ja ovde nastavila dalje, ne znači da se nisam osećala loše, išla sam i pod Ostrog, rekla sam da više neću to ponoviti - govorila je Miljana Kulić u emisiji, grcajući u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading