ZOLA NAPRAVIO MILJANI DETE ZA NOVAC: Želi da unovči njenu trudnoću, sve priznao najboljem prijatelju, ima PAKLENI PLAN!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je želeo da unovči dete, koje je napravio Miljani, njegov prijatelj ga raskrinkao i sve otkrio Kulićevoj.

ZOLA NAPRAVIO MILJANI DETE ZA NOVAC: Želi da unovči njenu trudnoću, sve priznao najboljem prijatelju, ima PAKLENI PLAN!

Foto: Pink

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", jedna od glavnih tema bila je potencijalna trudnoća Miljane Kulić. Naime, Lazar Čolić Zola je samoinicijativno napustio "Elitu", nakon što je pokušao da uceni produkciju i iznudi novac, ali mu to nije pošlo za rukom.

Miljana je na sve načine pokušala da ubedi ukućane, ali i gledaoce, da je Zola iz ljubavi pravio dete sa njom, ali ga je njegov najbolji prijatelj u kući, Šan, raskrinkao i otkrio da mu je priznao da samo želi novac i da neće birati sredstva:

Republika

Foto: TV Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Dok se Zola skrivao u radiju od Miljane, ja sam jedno veče ušao da ga ona ne vidi. On je meni pričao da će on nju da tuži za sve ove godine, kako ona neće moći da se pojavi ni na jednoj televiziji. Pričao mi je da želi tih 100.000 evra unapred, tek posle sam skontao na konto čega želi da zaradi te pare. Rekao mi je: "Nemam drugu opciju, moram to da kažem". Ja njegov postupak prema Miljani ne opravdavam, ali prema meni nije bio loš čovek. Stvar je u tome da sam mu govorio da ostane ovde i da gradi odnos sa Miljanom i mislio sam da se to desilo kada su ušli u vezu. Ove sezone se baš videlo da nema ljubavi sa njegove strane prema Miljani - rekao je Šan.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušan Tomić Šan

 

- On je meni pričao da ukoliko se budem porodila i budem nastavila sa teorijama, da će imati desetoro dece sa mnom i da će sve dati od sebe da pridobije decu kod njega - rekla je Miljana.

- Ja ne pravdam Zoline postupke što je pravio dete za pare, po njenoj priči koju mi priča - počeo je Šan, ali ga je Milan odmah prekinuo:

- Koje pare, njemu to niko nije nudio, on je to želeo - odgovorio je Milan Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading