OVIM DOKAZIMA MAJA DRŽI CARA U ŠACI: Čeka njegov ulazak u Elitu, pa otvara PANDORINU KUTIJU - sve se dogodilo tokom Aleksandrine trudnoće!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković drži Filipa Cara u šaci, u njenom telefonu se kriju svi dokazi.

OVIM DOKAZIMA MAJA DRŽI CARA U ŠACI: Čeka njegov ulazak u Elitu, pa otvara PANDORINU KUTIJU - sve se dogodilo tokom Aleksandrine trudnoće!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Maja Marinković je danas gostovala u radio-emisiji "Amnezija", gde je otkrila detalje razgovora sa Stanijom Dobrojević, koja je nedavno u "Elitu" ušla kao Deda Mrazica, a kako joj je Maja bliska prijateljica, tu je priliku iskoristila, kako bi joj unela informaciju, koja ju je posebno obradovala.

Naime, ona joj je otkrila da je Filip Car ponovo slobodan, što je Maju totalnu poremetilo:

- Kaži nam nešto o Stanijinoj poseti, zašto je tebe Stanija odvela na dok, o čemu ste pričali? - pitala je Kačavenda.

Republika

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Maja Marinković i Filip Car

- Što se Stanije tiče, čula sam ovde da je Mića rekao da me je nahuškala da se mešam u tuđe veze. Otišle smo tamo, ispričale smo se, rekla mi je da sam super, da treba da komentarišem sve stvari kako mislim da treba, jer se moje mišljenje ceni. Surovo, realno, pa makar cela kuća skočila. Što se tiče one priče Filipa, ona je samo rekla da je on slobodan i to je to što se tiče toga - rekla je Maja.

Odmah nakon njenog priznanja, u radio-emisiji Osmana Karića gostovao je Majin otac, Taki Marinković, koji je otkrio kompletnu istinu o njenom dopisivanju sa Carem, koje je Filip sve vreme negirao:

- Ne želim mnogo to da komentarišem, kada su izašli, Car se oženio ovom malom Aleksandrom ili šta već, ali je nastavio da piše Maji, ja sam video sve te poruke i trenutno ih imam kod sebe, sve Majine poruke su kod mene - otkrio je Taki Osmanu Kariću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading