TAKI PRIPREMA ŽESTOKU OSVETU ONIMA KOJI SU MU UNIŠTILI AUTOMOBIL: Udario jaku kontru, pa im najavio HAOS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković poslao brutalnu poruku onima koju su mu zapalili automobil.

TAKI PRIPREMA ŽESTOKU OSVETU ONIMA KOJI SU MU UNIŠTILI AUTOMOBIL: Udario jaku kontru, pa im najavio HAOS! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, shutterstock

Otac poznate starlete Maje MarinkovićTaki Marinković, jutros je šokirao javnost objavom jezivog video snimka svog spaljenog automobila. U videu koji je objavio, Taki je pokazao i još nekoliko vozila koja su oštećena na istom parkingu.

- Evo šta rade dušmani, kako pale automobil - izgovorio je Taki u videu, pre nego što se kratko oglasio za Blic, potvrdivši da je automobil zaista bio njegov, te da je trenutno u policiji.

Republika

Foto: M.M./ATAImages, Shutterstock

 

 

Taki je, nešto kasnije, ispozirao pored uništenog automobila, pa poslao brutalnu poruku onima koji stoje iza ove štete:

- Šta mogu kukavice i dušmani, nego da ti mučki zapale auto - napisao je Taki u opisu fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Inače, Marinković je noćas bio u noćnom provodu iz kojeg je delio slike kako uživa sa atraktivnim devojkama, a onda sve preplašio kad je podelio snimak demoliranih kola, na kojima je totalna šteta, a na klipu se takođe vidi da je hitno reagovala policija i vatrogasci. 

- Totalna je šteta, od mog auta ni felna nije ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijinih pet-šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Došao sam sinoć oko devet uveče iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao sam i jutros oko 4 sata komšije su mi zvonile na vrata i zvali me da hitno ustanem, da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija - rekao je Taki, pa otkrio šta se dešavalo u policijskoj stanici:

- Dao sam izjavu šta se desilo. Ne smem ništa više o tome da pričam zbog daljeg postupka koji se vodi. Plašim se za svoju bezbednost, neko je pokušao da mi naudi. Neko mi je zapalio auto, to je opomena, nije to igranje. Nije svejedno kad ti neko zapali auto, da sam ja bio tu, možda bi se i nešto drugo desilo. Nije mi svejedno - rekao nam je Majin otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading