DARKO TANASIJEVIĆ DOŽIVEO SUDBINU ANITE STANOJLOVIĆ! Voditelj "Elite" potpuno odlepio: Nisam sav svoj!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević javno priznao da se zaljubio pred kraj 2023. godine!

DARKO TANASIJEVIĆ DOŽIVEO SUDBINU ANITE STANOJLOVIĆ! Voditelj "Elite" potpuno odlepio: Nisam sav svoj!

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Tanasijević

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević priznao je da mu se pred kraj 2023. godine dogodila velika ljubav. Tanasijević je potpuno odlepio za misterioznom osobom, te priznao da zbog toga nije sav svoj.

- Da, zaljubljen sam. Nešto totalno ludo i neplanirano mi se desilo krajem godine i od tad sam u nekom posebnom stanju, fazi. Inače, nisam neko ko se zaljubljuje tek tako, to mi se dešava jednom u sto godina, ali kad se desi... Nisam sav svoj. Ipak, situacija je prilično komplikovana, ne znam kakvi su izgledi da to preraste u nešto ozbiljno i veliko, ali želim da uživam u trenutku i da nemam velika očekivanja, jer zbog njih dolazi i do velikih razočaranja - istakao je Darko, koji je doživeo sudbinu sličnu Aniti Stanojlović u "Eliti", sa kojom Anđelo Ranković još uvek nije ozvaničio vezu.

Republika

Foto: Republika TV

Darko Tanasijević se zaljubio

Tanasijević je otkrio i da li je sa ovom misterioznom osobom proveo Novu godinu.

- Novu godinu sam proveo u Novom Sadu s prijateljima, a u ponoć sam prvo zagrlio i poljubio moju najbolju drugaricu i koleginicu Tiću - ispričao je voditelj "Elite".

Između ostalog, otkrio je i šta je sebi poželeo u 2024. godini.

- Sebi želim da konačno sebe stavim na prvo mesto, pa tek onda sve ostale, jer je do sada uvek bilo drugačije i znao sam da sopstvene želje, težnje i osećanja sputam da bi nekom drugom bilo bolje, nauštrb sebe samog. Želim da se posvetim više sebi, želim bolju organizaciju svog slobodnog vremena, više vremena za porodicu i prijatelje, kao i putovanja. Mislim da sam skroman - poručio je Tanasijević za "Pink.rs".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević, voditelj "Elite"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading