MATORA SAZNALA KAKO STOJE STVARI U SPOLJNOM SVETU: Propala joj igra na kartu žrtve, Anita se bolje PLASIRA!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija svojim dolaskom u "Elitu" napravila opštu pometnju!

MATORA SAZNALA KAKO STOJE STVARI U SPOLJNOM SVETU: Propala joj igra na kartu žrtve, Anita se bolje PLASIRA!

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Jovana Tomić Matora i Maja Marinković tokom sinoćne reprize Nove godine odvojile su se u dvorištu Bele kuće i komentarisali dolazak Stanija Dobrojević i informacije koje im je unela, a po svemu sudeći napravile su veliku pometnju. 

Naime, Stanija je tokom dodele paketića prokomentarisala da je Anita Stanojlović napolju jedna od favorita i da uopšte nije loše predstavljena, kao što takmičari smatraju, što pokazuje i njena SMS pobeda na "Elitoviziji". 

Maja i Matora nisu mogle da poveruju u to što je Stanija izgovorila, pa je Tomićeva tražila od njega da joj objasni kako je moguće da je Anita voljenija u narodu, kad je nju prevarila i posle svega našla novog dečka, koji je njen bivši prijatelj. 

- Ne može u tri života da bude, kako može? Ajde mi objasni, molim te - rekla je Matora. 

- Može kad se nakčimo Đedović, Milena, ti i ja. Ja koja j*bem majku, da li razumeš? - govorila je Maja. 


- Nikome se mi nismo nakačili - poručila je Tomićeva. 

Kako je izgledao njihov razgovor pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

Inače, Đedović je sinoć posle žurke izneo teoriju kako Stanija to priča da bi se zaustavili napadi na Anitu i kako bi Stanojlovićeva mogla da bude najgora i opere sve njene postupke o kojima bruji javnost još od početka rijalitija. 

Stanija je rekla da smo ti, Maja i ja napravili od Anite žrtvu. Još je Maji rekla da bi je odvojila od Anđela, kako je Filip Car slobodan. Laže, bio je u klipu pre neki dan i spomenu Aleks. Hoće nas da utiša jer jedino Anita može nju da opere. Anita kada uđe u vezu sa ovim, to neće opstati, ona će da mu baca stvari i sve i fokus više neće biti na njoj - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Realno

02.01.2024 17:16

Dugo se zna ko ce biti pobjednik .Anita ,Matora,Sa .Ostali ucesnici samo statiraju .Mozda bi to bilo ok ali ova 3 lika su toliko neznimljivi toliko neharizmaticni, toliko dosadni ,da je to nevjerovatno ali su prijatelji produkcije .Matoroj se svi ulizuju ,ona ima na tv poseban tretman kao da je premijer neke drzave a ne sekusalni predsator koji napada na hetero cure iz sezone u sezonu