MARKO MARKOVIĆ PRVI PUT PROGOVORIO O ANITI I MATOROJ: Otkrio KOMPLETNU istinu o Anđelovom ulasku, a OVO javnost NIJE ZNALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda ,,Porodice Elitnih" donosi prvu ispovest Marka Markovića o odnosu sa Anitom Stanojlović!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ekskluzivno je ugostio bivšeg zadrugara i manekena Marka Markovića, koji je prvi put odlučio da progovori o rijalitiju ,,Elita". 

Naime, Marko se do sada nije oglašavao po pitanju razvoda Anite Stanojlović i Matore, ali ni o ulasku Anđela Rankovića, te je ovo prvi put da otvoreno priča o celokupnoj situaciji. 

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Marko Marković

 

- Nisam iznenađen, jedan sam od očesnika koji je ostavio traga, nisam iznenađen što me spominju, očekivao sam to u neku ruku. Anita mi deluje kao i prošle godine, nisam iznenađen njenim postupkom u bilo kom smislu. Kao da gledam, da ne kažem reprizu Zadruge 6, ali dosta sličnih stvari. Smatram da njima može da prija što su imale priče sa mnom, a ne ja sa njima - govori Marko u emisiji ,,Porodice Elitnih" i dodaje:

- Moram da kažem da kažem da sa Anitom nisam bio u vezi, više smo bili u kombinaciji, nismo se ni poljubili, a da li bih ponovio? Nijednog sekunda ne bih ponovio. Pazi, ja realno pričam, neko je bio učesnik, kao da sam gledalac, da vidiš dve osobe koje se prvi put vide i isto veče kako smo ušli, da bude krevet pored mene i da uđe u krevet kod mene. Danas ima svega i svačega, ali da mi je bilo malo čudno, bilo mi je. 

Foto: Republika TV

Marko Marković u emisiji "Porodice Elitnih"

 

Da li si verovao u njihovu ljubav?

 - Apsolutno nisam verovao, čak sam i na neki blag način iznosio mišljenje, iako sam mogao da budem grublji, blažu formu sam iznosio, realno sam pričao, nijedne sekunde nisam verovao, tada sam dobio odgovor i prozivku sa Matorine strane: ,,Ti sudiš moju ljubav, tebe devojka nije prihvatila za dečka", sad dolazimo do toga, da sam stvarno bio u pravu. Kako neko može da poveruje u tako nešto? - govori Marko Marković u emisiji ,,Porodice Elitnih".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading