MARKO MARKOVIĆ BEZ KOČNICE: Bivši zadrugar razvezao jezik o svim BIVŠIM devojkama u Eliti!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivni Crnogorac progovorio o aktuelnim temamama u rijalitiju "Elita"!

MARKO MARKOVIĆ BEZ KOČNICE: Bivši zadrugar razvezao jezik o svim BIVŠIM devojkama u Eliti!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Marko Marković se oglasio nakon skandala svoje bivše Anite Stanojlović, koja trenutno ima bračnu krizu. Naime, ona je izdala Jovanu Tomić Matoru, a svakog dana isplivavaju novi detalji skandala.

- Iskreno, što se tiče dešavanja izmedju Matore i Anite, već sam govorio. Napravilo se od toga kao da je Matora Sultan od Bruneja. Opet kažem, ne opravdavam to što je Anita uradila, ali stvarno ne razumem šta je očekivala Matora, da je našla ljubav svog života? Pa meni je to smešna priča iskreno, sama je videla Anitino bitisanje prošle godine u Zadruzi 6 i ti sad kao veruješ toj osobi, pravi se svadba, to mi je presmešno iskreno. Ali opet mi je žao kako se Matora iskidala oko toga svega - rekao je Marko za "Pink.rs", pa se osvrnuo na učešće Žane Đorđević.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

- Što se tiče Žaninog učesca, Žana je zrela osoba svesna gde se nalazi. Iskreno nemam ni jednu zamerku na njeno dosadašnje učesce. Kao i uvek, profesionalac je u tome - dodao je on.

Marković se osvrnuo i na situaciju svoje bivše devojke Maje Marinković.

- Što se tiče relacije Aneli, Janjuš, Maja... Pa realno, ne može treća osoba da se umeša ni u jedan odnos, osim ako neko od te dve osobe ne umeša tu treću osobu. Niti da pokvari niko treći odnos medju dvoje ljudi. Postoji emocija između Jasnjuša i Aneli to je evidentno, veća je emocije sa Aneline strane. Ali i to je pitanje ko će da napravi prvi korak, pa da opet budu u skladu. Ali da imaju perspektive... nemaju apsolutno nikakve - rekao je Marko.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading