ŠOK! Marko Marković ulazi u Elitu?! Stigao u Beograd pred večerašnju emisiju, Aniti se ne piše dobro!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković, bivši momak Anite Stanojlović, stigao u Beograd i oglasio se na društvenim mrežama!

ŠOK! Marko Marković ulazi u Elitu?! Stigao u Beograd pred večerašnju emisiju, Aniti se ne piše dobro!

Foto: Republika.rs, Antonio Ahel/ATAImages

Petak veče u "Eliti" rezervisano je za emisiju "Pitanja novinara", a često se dešava da se tada dešava i "Vanredno ubacivanje". Voditeljka Ana Radulović nedavno je najavila da će decembar biti pun iznenađenja, obrta i ulazaka, a mnogi se pitaju ko bi mogao da se useli na imanje.

Televizija Pink se još uvek nije zvanično oglasila i otkrila da li će i večeras biti ulazaka, ali je jedan bivši zadrugar zaintrigirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Radi se o Marku Markoviću.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković na aerodromu "Nikola Tesla"

Naime, ovaj bivši zadrugar je nedavno našao posao u jednoj građevinskoj firmi, a mnogi su se zapitali da li će ga uskoro videti u rijalitiju. On poslednjih nekoliko meseci boravi u Crnoj Gori, a danas se oglasio iz Beograda. Marko je rano jutros stigao u Beograd iz Podgorice, a prvo se oglasio sa aerodroma.

- Beograd hladan i siv. Ali ga volim...  napisao je Marko, koji se oglasio sa aerodroma "Nikola Tesla".

Marković se potom oglasio sa trga Slavija, zbog čega su se svi zapitali da li je u Beograd došao zbog ulaska u "Elitu". Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Markovićem na broj poznat redakciji, ali se nije javio na naš poziv.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković na Slaviji

Podsetimo, u ponedeljak se u "Elitu" uselio Anđelo Ranković, čiji je ulazak izazvao pravi potres u Šimanovcima. Anita Stanojlović je odmah bacila oko na njega, što je zasmetalo Jovani Tomić Matoroj, koja od tog trenutka svakodnevno doživljavala emotivne i nervne slomove. Ako Marko uđe u "Elitu", jedno je sigurno, Anitino ponašanje će se totalno promeniti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading