MATORA SROZALA ANITU U PROGRAMU UŽIVO: Obratila se njenom bivšem, pa POTKAČILA i Žanu!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna situacija na današnjem glasanju!

MATORA SROZALA ANITU U PROGRAMU UŽIVO: Obratila se njenom bivšem, pa POTKAČILA i Žanu!

Foto: printscreen/RTVPink

Produkcija televizije Pink danas je donela odluku da takmičarima "Elite" dodeli poseban zadatak, koji nije ni najmanje lak. Naime, na adresu Bele kuće stiglo je pismo putem kojeg je Veliki šef poručio učesnicima da treba da izaberu tri najopsesivnije osobe među njima. 

- Sada ćete birati učesnika koji je po vama najopsesivnija osoba u Eliti, morate da budete iskreni i navesti tri osobe koje su najopsesivnije. Neophodno je da svoje mišljenje obrazložite, kao što znate, ne možete da glasate za sebe. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao Marko Đedović, nakon lega je zvanično počelo glasanje.

Reči Jovane Tomić Matore privukle su veliku pažnju jer je ona najavila da će sa Žanom Đorđević imati obraćanje nakon glasanja, nakon čega je upitana da li će tu priliku da iskoriste da čestitaju rođendan Marku Markoviću, bivšem dečku Žane Đrorđević, na kojeg je ona pre neki dan zaboravila. 

Matora je iskoristila tu situaciju da isproziva svoju još uvek zakonitu suprugu Anitu Stanojlović, koja je takođe bila sa Markom Markovićem. 

- Ja sam znala da je Marku rođendan, Žana nije znala. Ja sam znala jer mi je to rekla moja bivša žena Anita - poručila je Matora. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

Tomićeva je nakon toga i glasla za svoju bivšu, sa kojom je još uvek u braku, i dodelila joj titulu najopsesivnije osobe u rijalitiju "Elita", a Aniti to nije smetalo, pa je na Matorino izlaganje uzvratila osmehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading