RASKRINKANE DO SRŽI! Marko Marković nikad BRUTALNIJE o Aniti i Matoroj nakon SKANDALA!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković, koji je bio prisan i sa Anitom i sa Matorom, ocrnio aktuelne učesnice "Elite"!

RASKRINKANE DO SRŽI! Marko Marković nikad BRUTALNIJE o Aniti i Matoroj nakon SKANDALA!

Foto: Antonio Ahel/M.M./ATAImages

Skandal Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore prati i komentariše ceo region. Tomićeva je donela odluku da se razvede od svoje supruge, zbog toga što je saznala da ju je izdala sa Mateom Car, koja je na kratko u petak ušla u "Elitu", kako bi Matoroj saopštila istinu.

Stupili smo u kontakt sa Markom Markovićem, u kog je Anita bila ljudo zaljubljena na početku šeste sezone popularnog rijalitija, a on ju je ocrnio.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

- Moram da priznam da nisam mnogo iznenađenje što se Anite tiče i njene trenutne situacije sa Matorom. Apsolutno je spremna na sve zarad lične koristi i ta Matora, kakva god da je, nije to zaslužila. Matora je željna ljubavi i mislila je da je to našla. Našla je NULU! - započeo je Marković.

- Kao što sam govorio dok sam bio u "Zadruzi", trebalo mi je par dana da vidim kakva je osoba i šta je ustanju da radi i koliko daleko da ide. Pred početak "Zadruge 6" ona je pokazala neke naše prepiske, apsolutno mi je jasno bilo da bi ne znam šta uradila, samo da bude u žiži interesovanja i da se vrti priča oko nje, da dobija klipove, pitanja... - ističe Crnogorac.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Matora i Anita

- Samo što napolju nije bilo pitanja i klipova, ali je bilo koristi od Matore u vidu finansija, putovanja, preselila se u Beograd, sve joj je priuštila. Ali opet, na kraju krajeva, ni Matora mi nije jasna, koja je u bilo kakvu ozbiljnu priču ušla, a kamoli brak, s obzirom na to da je bila svedok šta je Anita radila i kako se ponašala u prethodnoj sezoni. I sama je gledala kad je Anita htela navodno da se "ubije", što nisam hteo više da budem u kombinaciji sa njom - zaključio je Marković za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srdjan

14.11.2023 10:45

Grčki bog u tangicama....lepo....lepo.