MATEA CAR VEČERAS ULAZI U ELITU: Stigle informacije da je u Šimanovcima - SVE JE SPREMNO za suočavanje sa Anitom?

Autor:

Zadruga

08.12.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se informacija da Matea Car večeras ulazi u Elitu!

MATEA CAR VEČERAS ULAZI U ELITU: Stigle informacije da je u Šimanovcima - SVE JE SPREMNO za suočavanje sa Anitom?

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora otvorila je dušu i priznala javno da je sasvim izgubila poverenje u Anitu Stanojlović. Razlog za to je prevara sa Mateom Car, te je Matora istakla da ne bi mogla da joj pređe preko toga. Osim toga, otkrila je da se suočila sa Anitinom manipulacijom, što je izazvalo dodatnu tenziju u njihovom odnosu.

Anita Stanojlović nije ostala imuna na nedavna dešavanja, pa je tokom nedelje reagovala na hipotetičko pitanje o ulasku Matee Car u rijaliti. Njena reakcija je bila bes, a izjavila je da joj je Matea uništila život. Ovaj sukob dodatno je zaoštrio odnose među učesnicima rijalitija.

Foto: Printscreen

Matea Car ulazi u Elitu

 

- Matea Car većeras ulazi u "Elitu" da pomrsi konce. Kreće šok za Matoru i Anitu, više ništa neće biti isto. Večeras u 23h, Pink televizija - stoji u objavi.

Društvene mreže preplavljene su najnovijim informacijama o ulasku Matee Car u rijaliti "Elita". Objave koje kruže najavljuju da će Matea večeras ući u "Elitu" i da će time izazvati potrese među učesnicima. Očekuje se da će ovo dodatno uzburkati već napetu atmosferu u rijalitiju.

- Gledano zdravim razumom, meni je to bilo van svake pameti. Moj stav se jasno zna, ovo su stvari za neprijateljstvo do kraja života. Ne da nisu zajedno, ovo je razlog za neprijateljstvo. Kakvo crno ljubljenje sa neprijateljima, ja bih nekome zagorčao život, pa bismo se ćerali - rekao je Đedović nedavno. 

- Jovanini roditelji su u strahu, vide koliko se ona nervira oko Anite i svega što se dešava, a taj stres može biti koban. Ljudi više ne spavaju mirno, samo jedva čekaju da se sve završi i da Matora izađe živa iz rijalitija i da se što pre podvrgne operaciji srca. Matorin tata je rekao da neće da dozvli da nakon svega ima bilo kakav kontakt sa Anitom - govorila je Matorina prijateljica za već medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading