SVI SMO MI ANITA U VEZI, MATORA SE UŽIVELA U ULOGU ŽRTVE: Savo Perović srozao Mateu Car, pa progovorio o svađi sa Lunom Đogani!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Popularni pevač i bivši zadrugar, Savo Perović, neko je čije su izjave izazvale totalnu pometnju u javnosti, a kako i sam priznaje, pred kamerama je poprilično spontan i neretko kaže nešto, što apsolutno nije bilo potrebno, pa ubrzo zažali.

Voditeljka Milica Ivanović ugostila je Sava Perovića u novoj epizodi emisije "Rolerkoster", a on je tom prilikom potpuno ogolio dušu o svom životu, najvećim blamovima, ali i prijateljstvu sa Lunom Đogani, o kom se neprestano pričalo, nakon izlaska iz rijalitija.

- Ja sam zaista spontan pred kamerama, takav sam bio i u Zadruzi, zato se ne kajem ničega što sam tamo rekao ili uradio. Tamo sam stekao mnogo prijatelja, ne samo Lunu, ali Luna je tada bila najaktuelnija, pa su negde ljudi najviše komentarisali to. Svašta su mi pisali, govorili da sam njen prilepak, a kada su mi rekli da sam njen "uložak", to mi je bilo najsmešnije. Luna i ja se ne svađamo, baš uopšte... A ako se tako nešto i desi, ja sam osoba koja se povuče, pa kad prespavam, čujemo se i to je to. Sa Lunom je mirna luka uglavnom, ona je takva. Ali smo dokazali da smo prijatelji i dan-danas - govori Savo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani i Savo Perović

 

Takođe, on nam je priznao da su mu, prilikom najvećeg blama u životu, odnosno najvećeg pijanstva, ukrali telefon i da je zbog toga bio najviše uplašen, a potom nam pokazao i šta u istom krije.

Međutim, kako je i sam bio deo rijalitija, Savo se osvrnuo na dešavanja u Eliti, pa nam je prokomentarisao brak Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, kao i Anitine prepiske sa TikTokerkom, Mateom Car:

Republika

Foto: ATA Images, Republika.rs

Matea Car, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Vidi, meni uopšte nije jasno šta je Matea htela da postigne, stvarno. Vidim da nije htela ni da uđe u Elitu, ne verujem da želi sa Anitom da bude posle toliko vremena, ne znam, baš mi je strašno da izneseš prepiske sa nekim, ja to nikada ne bih uradio, eto, to je jedino što nikada iz svog telefona ne bih pokazao, ni nemam, nemam uopšte običaj da to i čuvam. Što se Matore tiče, mislim da je reagovala nepotrebno burno, to su samo poruke, ništa se konkretno nije dogodilo, mislim da se svi mi u nekom momentu dopisujemo sa nekim, kada smo u vezi, flertujemo, dosada, ne vidim uopšte zašto je ovoliki problem nastao - otkriva Savo Perović.

Sve što je Savo priznao i otkrio u emisiji "Rolerkoster", možete pogledati u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading