MATORA JE BILA DOBRA, VIŠE NIJE: Nikad brutalnije reči Sanje Stanković, Tomićeva će doživeti NERVNI SLOM, a ovo je rekla o Aniti!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković bez dlake na jeziku o bivšoj devojci i njenoj sadašnjoj supruzi!

MATORA JE BILA DOBRA, VIŠE NIJE: Nikad brutalnije reči Sanje Stanković, Tomićeva će doživeti NERVNI SLOM, a ovo je rekla o Aniti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Vladimir Lukić

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković nedavno je gostovala u jednom podkastu, gde je govorila o Aniti Stanojlović i Jovani Tomić Matoroj.

Anita je prelepa stvarno, to ne mogu da osporim. Još je jako mlada i mnogo toga mora da nauči ali polako - rekla je Sanja u podkastu "Storytime".

Voditelj podkasta je prokomentarisao da je Matora "dobar lik, koji se loše zaljubljuje", na šta je Stankovićeva imala opasku:

- Matora je bila dobar lik - više nije, samo ću ti to reći.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

Inače, nedavno je u emisiji "Pitanja gledalaca" Anita dobila pitanje vezano upravo za Sanju. Jedan gledalac je da prokomentarisao da je Sanja, koja je Matorina najveća ljubav, mnogo više poštovala Tomićevu od Stanojlovićeve.

Tomićeva se sa tim nije složila, ali je Anita umalo zaplakala zbog ovakvog komentara:

- Bitno mi je šta će Jovana da kaže, to mi je mnogo bitnije, ali naravno da mi se ne sviđa kad me neko poredi sa Sanjom ili kad kaže da sam ja ispod nje ili tako nešto. Sanja je njena najveća ljubav pre mene, bitno mi je šta ona sada misli. Psihički sam jako loše, ali mi je drago da je Jovana sada tako odgovorila - prokomentarisala je Anita.

Republika

Foto: Republika TV, Pink/Printscreen

Sanja Stanković, Anita Stanojlović

Podsetimo, Anita i Matora sve češće pominju Sanju u rijalitiju. Stanojlovićeva je otkrila da je tokom leta bila ljubomorna na Sanju i to što je Matora više poštuje od nje. Kako je navela, ovo je jedan od razloga zbog kojih se čula sa Mateom Car, sa kojom je izdala Tomićevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading