MENSUR DOBIO INSTRUKCIJE: Mora da okrene novi list!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji mu skrenuli pažnju na ponašanje!

MENSUR DOBIO INSTRUKCIJE: Mora da okrene novi list!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić, popularni učesnik rijalitija "Elita", trenutno se bori sam sa sobom da što duže ostane u Beloj kući, iako se za razliku od prethodnih sezona ni ne primećuje da je tu. Juče su ga posetili najbliži prijatelji koji su mu otvoreno skrenuli pažnju na njegovo ponašanje, izražavajući zabrinutost zbog nedostatka angažovanja u rijalitiju. Mensur je bio iznenađen kada je shvatio da nije upućen u aktuelna dešavanja van rijalitija, što ga je dodatno motivisalo da se zapita o svom trenutnom stanju.

Tokom posete, Mensuru su njegovi prijatelji poručili da se trgne i pokaže svoju pravu suštinu, podsećajući ga na njegovu snagu i unutrašnju energiju koju su ranije videli kod njega. 

- Gas, ti si mašina. Ne mogu da te gledam ovakvog. Želim da budeš mašina kao što si bio, a ne ovakav. Šta je ovo Mensure? Majka te gleda, podržava. Svi su tu za tebe, ali nemoj ovako da se ponašaš - rekao je prijatelj.

Jasno - dodao je Mensur.

- Kad si već ovde, nemoj da se ponašaš ovako. Nemoj da praviš probleme, ali nemoj ni da ćutiš - kazao je Mensurov prijatelj.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Mensur poseta porodice u Eliti

Mensur je već ranije izrazio želju da napusti rijaliti, smatrajući da se nije najbolje snašao u aktuelnoj sezoni. Međutim, njegovi prijatelji smatraju da bi trebalo da pokaže svoje pravo lice i angažuje se više, kako bi pokazao svoju pravu suštinu. Njegova porodica, prijatelji i fanovi primetili su da mu nedostaje ljubav i podrška, te veruju da bi mu to moglo pomoći da se vrati u formu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading