JANJUŠEVOJ MAJCI POZLILO PRED SAHRANU: Hitna pomoć stigla u porodičnu kuću u Prijepolju!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u 12 časova održaće se sahrana Janjuševog brata koji je izvršio samoubistvo, Mihaila Janjuševića.

JANJUŠEVOJ MAJCI POZLILO PRED SAHRANU: Hitna pomoć stigla u porodičnu kuću u Prijepolju!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Telo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je pre dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život.

Ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta, a u galeriji u nastavku ovog teksta možete da pogledate potresne kadrove iz Prijepolja pred početak sahrane. 

Kako govori izvor blizak našem portalu, u Janjuševog porodičnoj kući zbog tragičnog događaja pojavila se hitna pomoć koja je morala da ukaže pomoć njegovoj majci, jer joj je iznenada pozlilo pred sahranu sina Mihaila. 

Republika

Foto: Republika

Mihailo Janjušević

- Ovo su strašne vesti, već dva dana ne možemo da verujemo šta se desilo. Ako sam dobro video jutros je u njihovoj porodičnoj kući bila hitna pomoć, valjda je njegovoj majci pozlili. Jadna žena, danas mora sina sa sahrani, nema veće tuge od toga. Sinoć je stigao i Janjuš, on ne prestaje da plače otkako je došao. Jadna porodica, treba preživeti ove užasne trenutke - govori za Republiku izvor blizak porodici. 

Podsetimo, njegovi prijatelji tvrde da se Mihailo udaljio od svih i da danima ni sa kim nije komunicirao, nije odgovarao na poruke i pozive, a niko mu tri dana nije mogao ući u trag. Janjuš sa njim nije bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali, a Mihailo je živeo potpuno drugačiji život od svoja dva brata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading