MARKO MILJKOVIĆ SE NE SEĆA DA JE DIVLJAO I VREĐAO LICA U UNIFORMI! Ovo su SVI detalji saslušanja!

Autor:

Zabava

15.05.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako smo saznali, odbijen je pritvor za Marka, zbog čega je pušten na slobodu.

MARKO MILJKOVIĆ SE NE SEĆA DA JE DIVLJAO I VREĐAO LICA U UNIFORMI! Ovo su SVI detalji saslušanja!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković napustio je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu posle višesatnog ispitivanja nakon što je zadržan 48 sati u pritvoru zbog divljačkog ponašanja, kada ga je na adresi na kojoj živi policija privela. Kako smo sada saznali javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo je predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor, ali je u međuvremenu Marko pušten na slobodu, jer je isti odbijen. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

 

- Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je ispitivao Marka nekoliko sati da bi na kraju bila donesena odluka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Govorilo se o tome kako je narušio javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, pa je pretio policijskim službenicima, vređao ih, sve vreme se oglušujući o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policijskog službenika, dok je drugog rukom uhvatio za mali prst desne ruke i na taj način mu zadao laku telesnu povredu - kaže izvor za Republiku i dodaje:

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

 

- Miljković je objasnio da se ne seća događaja u policijskoj stanici, jer je bio pod dejstvom alkohola. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije tri puta krivično osuđeno, dva puta za krivična dela sa elementima nasilja, javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo dežurnom sudiji predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor. 

Kako se jasno vidi na fotografijama, Miljković je i te kako bio ispijen i umoran, a ispred zgrade se na kratko obratio prisutnim medijima, gde je poručio da što pre ide kući da bude sa najmilijima. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading