RADA VASIĆ ULAZI U ELITU: Majka Mike i Gibe se bori sa BOLEŠĆU koja kida dušu, a sada se VRAĆA u rijaliti! ŠOK (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

23.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolesna učesnica rijalitija donela šok odluku!

RADA VASIĆ ULAZI U ELITU: Majka Mike i Gibe se bori sa BOLEŠĆU koja kida dušu, a sada se VRAĆA u rijaliti! ŠOK (FOTO)

Foto: Tiktok/rada_rade01

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić, poznata kao majka blizanaca Mike i Gibe, suočava se sa izazovima teške bolesti koja ju je za kratko vreme potpuno promenila. Naime, Rada je ponovo obolela od karcinoma na dojci od kojeg je prethodno bolovala i za koji je operisana prošle godine. U nedavnom "lajvu" na TikToku, Vasićka je otvorila svoje srce i podelila sa javnošću da je zbog bolesti potpuno izgubila kosu, kao i da se suočava sa teškim životnim okolnostima.

Međutim, iako se bori sa teškim zdravstvenim problemima, Rada nije sama u svom izazovu. Mnogi ljudi su se pridružili akciji prikupljanja pomoći za nju i putem društvenih mreža slali poklone i reči podrške. Njena hrabrost i otvorenost ohrabrila je mnoge ljude da pruže podršku i pomoć u ovom teškom periodu.

Republika

Foto: tiktok/printscreen/rada_rade01

Rada Vasić ulazi u Elitu

Inače, Rada je izrazila želju da se vrati na imanje u Šimanovcima, ali je istakla da će to učiniti tek kada ozdravi i kada joj kosa ponovo poraste, jer je sada fokusirana na terapije i oporavak od nedavne operacije.

Ući ću u Elitu kad budem bolje, kad ozdravim. Kad mi poraste kosa. Dogodine - obećala je ona svojim fanovima, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Rada Vasić drži lajv na TikToku

- Ne mogu sada da ulazim. Idem po terpaijama, idem na lečenje, bila sam na operaciji. Rada dok je mogla, ona je bila, ko god me je zvao, bila sam. A, evo, sad me bolest uhvatila - rekla je ona u "lajvu" na TikToku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading