ŠOK FOTKA ZADRUGARA STARA DECENIJU: Bio je FRAJER DO BOLA, a onda se drastično UGOJIO, isplivala na videlo ISTINA koju je godinama krio od javnosti!

Autor:

Zadruga

23.12.2023

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Đole Kralj podelio je fotografiju iz mladosti i sve šokirao!

ŠOK FOTKA ZADRUGARA STARA DECENIJU: Bio je FRAJER DO BOLA, a onda se drastično UGOJIO, isplivala na videlo ISTINA koju je godinama krio od javnosti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đole Kralj, poznat kao bivši učesnik popularnog rijaliti programa “Zadruga”, nedavno je iznenadio svoje pratioce na Instagramu. Objavio je fotografiju staru deset godina na kojoj je imao drastično manju kilažu. Fotografija je privukla veliku pažnju i izazvala lavinu komentara.

Na fotografiji, Đole izgleda znatno mršavije, a njegova transformacija je očigledna. Pratioci su bili iznenađeni promenom i brzo su počeli da ostavljaju komentare ispod fotografije. Većina komentara bila je pozitivna, sa mnogo podrške za Đoleta.

Foto: Instagram.com

Đole Kralj objavio sliku staru 10 godina

 

Mnogi su ga pohvalili za hrabrost da podeli ovu fotografiju i otvoreno govori o svojoj borbi sa kilogramima. Bilo je i onih koji su ga podsetili na to koliko je bio zgodan i kako bi trebalo da se vrati na tu težinu.

Đole je nedavno počeo da koristi dijetu koja mu je pomogla da izgubi nekoliko kilograma. Ova objava na Instagramu bila je način da pokaže svoj napredak i motiviše sebe da nastavi sa zdravim načinom života.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đole Kralj

 

Podrška koju je dobio od svojih pratilaca bila je ogromna. Mnogi su mu poručili da nastavi sa dijetom i da ne odustaje. Bilo je i onih koji su mu dali savete o vežbanju i zdravoj ishrani.

Ova objava Đoleta Kralja pokazuje koliko je važno biti iskren sa svojim pratiocima. Njegova odluka da podeli ovu fotografiju i otvoreno govori o svojoj borbi sa kilogramima inspirisala je mnoge. Pokazao je da svako može da se izbori sa svojim problemima i da je važno imati podršku onih koji vas prate.

Đole Kralj nastavlja svoju borbu sa kilogramima, a njegovi pratioci na Instagramu su tu da mu pruže podršku. Svi sa nestrpljenjem očekuju njegove buduće objave i nadaju se da će uskoro videti još njegovih fotografija sa manjom kilažom. Bez obzira na sve, Đole je pokazao da je pravi kralj, ne samo u “Zadruzi”, već i u stvarnom životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading